Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Чинники підвищення продуктивності праці на сучасному підприємстві молочної промисловості
    (2018) Коваль, Яна; Березянко, Тамара Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Фактори, які впливають на розвиток індустрії гостинності
    (2020) Дочинець, Інга Вікторівна
    наведені фактори, які впливають на стан та розвиток готельно-ресторанного господарства є необхідною складовою їх діяльності і повинні визначати напрями та цілі розвитку індустрії гостинності. the given factors influencing a condition and development of hotel and restaurant economy are a necessary component of their activity and should define directions and the purposes of development of the hospitality industry
  • Ескіз
    Документ
    Рекомендації вибору якісного вина
    (2013) Ворков, Євген Романович
    Майстерність винороба прихована за брендом виробника. Фірми цінують своє ім’я і намагаються випускати тільки якісні продукти. Якому з брендів віддати перевагу — в принципі, справа смаку. Як правило, рекомендується зупинити свій вибір на відомих і авторитетних виробниках, що працюють на ринку тривалий час. З іншого боку — молоді компанії можуть вижити в конкурентній боротьбі тільки за рахунок якості.The skill of the wine shop is hidden by the brand of the manufacturer. Firms value theirs name and try to produce only quality products. Which of the brands to give the advantage is, in principle, the matter of taste. As a rule, it is recommended to stop your own choice of well-known and reputable manufacturers working on the market for a long time time. On the other hand - young companies can survive in a competitive struggle only at the expense of quality.
  • Ескіз
    Документ
    До питання кадрової стратегії підприємства
    (2016) Занозовська, Оксана Григорівна
    Проаналізовано сутність та значення кадрової стратегії підприємства. Виділено зовнішні та внутрішні фактори впливу на розробку кадрової стратегії. The essence and meaning of human resources strategy is highlighted. The internal and external factors influencing the development of HR strategy are determined.
  • Ескіз
    Документ
    Зовнішні фактори виникнення кризових явищ на вітчизняних підприємствах та напрямки їх локалізації
    (2015) Рябенко, Володимир Володимирович
    Досліджено сукупність зовнішніх факторів, які обумовлюють виникнення кризових явищ на підприємствах, та обґрунтовано напрямки їх локалізації.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові основи дослідження привабливості ринку
    (2016) Гарбаренко, Анастасія Григорівна
  • Ескіз
    Документ
    Фактори, що впливають на величину прибутку виробничих підприємств
    (2007) Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна
    Виділені основні фактори, які впливають на величину прибутку та рівня прибутковості виробничого підприємства. Розглянуто їх класифікацію та сформовано пропозиції щодо зниження їх впливу. The basic factors that affect the amount of revenue and profitability of industrial enterprises. Considers classification and formed proposals to reduce their impact.
  • Ескіз
    Документ
  • Ескіз
    Документ
    Найкращі доступні технології енергоекономічного менеджменту – методологічна база підвищення енергоефективності та екологічної безпеки цукрового виробництва
    (2014) Василенко, Тетяна Петрівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Енергоекономічний аналіз передбачає комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів енергоефективності підприємств цукрової галузі. Багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дозволить розв’язувати задачі підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів. Energyeconomic analysis – complex account of structural and energytechnological factors energy efficiency of sugar industry. Complex multivariable energyeconomic approach, being based on the methods of optimization with the use of analysis of the systems, will allow to decide the task of increase of energy efficiency of concrete sugar-plants.
  • Ескіз
    Документ
    Використання технології Rapidojet для приготування рідких опар
    (2010) Чепелюк, Олена Олександрівна; Цвєткова, В. А.
    Виконано аналіз сучасних двофазних способів приготування тіста, одним з яких є технологія Rapidojet. Визначені фактори, які суттєво впливають на якість рідких тістових напівфабрикатів. Наведені переваги розглянутого способу. Analys of modern two-phase methods of the dough preparation was performed. One of them is the Rapidojet technology. The factors that significantly affect the quality of liquid semi-finished products were defined. Advantages of this method are presented.