Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах(2022) Нікітіна, Тетяна АндріївнаГотельно-ресторанний бізнес в Україні зазнає великих втрат. Готельні підприємства несуть збитки, темпи їх розвитку скорочуються. Є готелі та ресторани, які вимушені були припинити свою діяльність. До такої ситуації призвела пандемія COVID-19 та військовий стан в країні. Отже, актуальним є дослідження стану готель-ресторанного бізнесу та визначення шляхів його збереження, існування та розвитку в сучасних умовах. The hotel and restaurant business in Ukraine is experiencing great losses. Hotel enterprises bear losses, the pace of their development is reduced. There are hotels and restaurants that were forced to close. The COVID-19 pandemic and martial law in the country led to this situation. Therefore, it is relevant to study the state of the hotel-restaurant business and determine the ways of its preservation, existence and development in modern conditions.Документ Надання послуг з проведення занять з йоги в готелях оздоровчого призначення(2022) Скибіна, Олександра Олександрівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаОздоровчий туризм у якості відпочинку обирають люди для зняття стресу, досягнення душевної рівноваги та відновлення гармонії. Оздоровчий туризм сприяє нормалізації роботи органів дихання та кровообігу, підвищенню імунітету та здатності людини протистояти захворюванням, тому впровадження занять з йоги в готелях оздоровчого призначення є актуальним. Wellness tourism is chosen as a holiday for people to relieve stress, achieve mental balance and restore harmony. Health tourism contributes to the normalization of the respiratory and circulatory system, increase immunity and human ability to resist disease, so the introduction of yoga classes in health hotels is relevant.Документ Використання засобів масової інформації у Public Relations в готельному бізнесі(2022) Золотарева, Евеліна Едуардівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаСьогодні готельний бізнес несе в собі великий потенціал для українського ринку, спроможний забезпечити постійні надходження до державного бюджету. В умовах конкуренції підприємства готельного бізнесу використовують різноманітні PR (Public Relations) акції у своїй маркетинговій діяльності. Інструменти PR дають можливість зробити готельне підприємство відомим в усьому світі, додаючи позитивного іміджу компанії. Тому актуальним є впровадження у діяльність готелю такого інструменту PR як засоби масової інформації (ЗМІ).Today, the hotel business has great potential for the Ukrainian market, able to provide constant revenues to the state budget. In conditions of competition, hotel businesses use a variety of PR (Public Relations) promotions in their marketing activities. PR tools make it possible to make a hotel business famous all over the world, adding a positive image of the company. Therefore, the introduction of such a PR tool as mass media is relevant in the hotel.Документ Конкурентоспроможність підприємств індустрії гостинності(2022) Нікітіна, Тетяна АндріївнаСучасні підприємства готельного бізнесу функціонують в форс-мажорних обставинах, з постійними обмеженнями діяльності або з надмірним навантаженням. За таких умов загострюється конкуренція на ринку готельних послуг. Це обумовлює актуальність підвищення конкурентоспроможності підприємств готельній індустрії та конкурентопридатності готельного продукту.Modern hotel business enterprises operate in force majeure, with constant restrictions on activities or with excessive workload. Under such conditions, competition in the hotel services market is intensifying. This determines the urgency of increasing the competitiveness of the hotel industry and the competitiveness of the hotel product.Документ Використання геродієтичного меню в ресторані готелю як засіб забезпечення конкурентоспроможності підприємства(2022) Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаПотужним стимулом до розвитку готельного господарства є впровадження у діяльність готелю різноманітних інновацій. Інноваційні послуги готелю приваблюють нових гостей, сприяють збільшенню завантаження номерного фонду, збільшенню доходів від ресторанного господарства і доходів готелю в цілому. Надання таких інноваційних послуг в готелі які не надають підприємства-конкуренти сприяє підвищенню конкурентоспроможності готелю на ринку. Сьогодні зростає попит населення на здорове, функціональне харчування. Зокрема затребуваним є спеціальне харчування для людей похилого віку. Отже, актуальним є використання геродієтичного меню в ресторані готелю як засобу забезпечення конкурентоспроможності підприємства. A powerful stimulus to the development of the hotel industry is the introduction of various innovations in the hotel. Providing such innovative services in the hotel that are not provided by competing companies helps to increase the competitiveness of the hotel in the market. Today, the population's demand for healthy, functional food is growing. In particular, special food for the elderly is in demand. Therefore, it is important to use the heroic menu in the hotel restaurant as a means of ensuring the competitiveness of the enterprise.Документ Сайт готелю, як інструмент мерчандайзингу(2022) Боровик, Тетяна Миколаївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаСьогодні вебсайт – найкращий та найефективніший спосіб, щоб залучити споживачів в заклад готельного господарства. Це є обов’язковим елементом всіх готельних підприємств. Отримати інформацію про готель он-лайн, обрати й забронювати номер, замовити додаткові послуги – це надзвичайна перевага, яка додає зручності, комфорту та приваблює відвідувачів, тому питання створення добротного сайту готелю є надзвичайно актуальним.Today, the website is the best and most effective way to attract consumers to the hotel business. This is a must for all hotel businesses. Getting information about the hotel online, choosing and booking a room, ordering additional services is an extraordinary advantage that adds convenience, comfort and attracts visitors, so the question of creating a good hotel site is extremely important.Документ Розвиток яхтингу при готелях(2021) Скороход, Дарина Андріївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаДосліджено впровадження у діяльність готелю, який розташовано на березі моря чи річки все нових інноваційних послуг, зокрема яхтингу. The introduction of new innovative services, including yachting, in the activities of the hotel, which is located on the sea or river, has been studied.Документ Розробка харчових продуктів геродієтичного призначення(2021) Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаОбґрунтовано впровадження функціональних продуктів харчування, які за своєю дією матимуть значущий біологічний ефект на організм старіючої людини, а також забезпечуватимуть поживними речовинами і виконуватимуть профілактичну функцію.The introduction of functional foods that will have a significant biological effect on the body of an aging person, as well as provide nutrients and perform a preventive function.Документ Management of the services quality in hotel business(2017) Romanova, Katerina; Dovgun, IrinaДокумент Перспективи використання кавової сировини у сфері гостинності(2017) Буй, Лілія Михайлівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаЗапропоновано інноваційні методи використання кави та продуктів її переробки в готельно-ресторанному господарстві. Предложены инновационные методы использования кофе и продуктов его переработки в гостинично-ресторанном хозяйстве. Innovative methods of using coffee and products of its processing in the hotel and restaurant industry.