Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Вплив основних параметрів уварювання цукрових утфелів на фракційний склад кристалів цукру
    (2016) Бабко, Євген Миколайович; Самофал, Максим Ігорович
    Визначили вплив основних параметрів на фракційний склад кристалів на основі аналізу відомих математичних моделей процесу уварювання утфелю. Встановлено, що основні показники фракційного складу кристалів цукру в кінці процесу уварювання цукрових утфелів І продукту залежать від об’ємного теплового потоку. Identified impact on the of basic parameters fractional composition of crystals by analyzing known mathematical model of boiling massecuite. Established that the key indicators fraction of sugar crystals at the end of the process of boiling sugar massecuite І products depend on the volume of heat flow.
  • Ескіз
    Документ
    Research of hydrodynamics process in the vacuum apparatus when crystallization massecuite with the purpose of their intensification
    (2013) Babko, Evhen; Veresotskiy, Yuriy; Seidykh, Olga
    Computer simulation of motion of the massecuite in vacuum-tube device with additional steam injection allowed us to obtain quantitative and qualitative data on the process of heat transfer. On the basis of studies of the process of heat transfer and hydrodynamics in a vacuum apparatus proposed upgrading unit batch. It is equipped with a device for amplification of hydrodynamic circulation in order to intensify the process.Комп'ютерне моделювання руху утфелю в трубці вакуум-апарата при додатковому вдування пара дозволило отримати якісні та кількісні дані про процес теплообміну. На підставі проведених досліджень процесу теплообміну і гідродинаміки в вакуум-апаратах запропонована модернізація апарату періодичної дії. Він оснащений пристроєм для гідродинамічного посилення циркуляції з метою інтенсифікації процесу.
  • Ескіз
    Документ
    В'язкість цукрових утфелів
    (1997) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Гулий, Іван Степанович
    Знайдено співвідношення між в'язкістю утфелю практично не зруйнованої структури. Запропоновано формулу визначення максимально припустимого вмісту кристалів за відомих допустимих значень в’язкості утфелю і міжкристального розчину. We found the correlation between viscosity of massecuite virtually no ruined structure. A formula for determining the maximum allowable content of the crystals under certain permissible values massecuite viscosity between crystal and solution.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу оптично активних речовин на технологічні показники у бурякоцукровому виробництві
    (2004) Майстрова, Ю. Ю.; Хомічак, Любомир Михайлович; Клименко, Лариса Степанівна
    Представлені результати виробничих досліджень, що підтверджують вплив оптично активних речовин на точність визначення вмісту цукрози в продуктах цукрового виробництва. Presented the results of from occupational studies that confirm the influence of optically active substances on the accuracy of the content of sucrose in sugar products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу
    (2007) Дубовець, Олена Володимирівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса Степанівна
    Наведені результати виробничих досліджень нової поверхнево-активної речовини «Фоамсол» при уварюванні утфелів в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу у порівнянні з ПАР АМГД. «Фоамсол» забезпечує зменшення тривалості уварювання утфелів на 8-15 %, забарвлення на 15-20%.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості температурного режиму кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах
    (2012) Мирончук, Валерій Григорович; Картава, Марина М.
    Показано, що при застосуванні проміжного нагріву утфелю замість розкачки водою чи цукровими розчинами ефект кристалізації становить 8,25% в порівнянні з розкачуванням водою, де він складає 3,6%, та розкачуванням цукровим розчином – 4,2%, а також призводить до збільшення частки кристалів фракції 0,63 – 1,0 мм і > 1,0 мм.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості кристалізації охолодженням цукрових утфелів останнього продукту
    (2012) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, Марина М.
    Проаналізовано вплив розкачок водою на процес кристалізації утфелю останнього продукту охолодженням. Запропоновано заміну розкачок утфелю водою на проміжний підігрів та доведено його позитивний вплив на процес кристалізації утфелю охолодженням. We have reviewed the effect of dilution with water on the cooling crystallization of the latest product massecuite. Proposed to replace dilution with water to the intermediate massecuite heating and proved its positive influence on the cooling crystallization of the massecuite.