Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Імітаційне моделювання процесу перемішування компонентів фармацевтичних засобів у реакторах
    (2024) Грібанов, Максим Євгенійович; Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Найбільш складною і відповідальною ділянкою біотехнологічного виробництва є стадія біосинтезу, метою якого є отримання максимальної кількості цільового продукту у межах генетично детермінованих властивостей біологічних агентів, за рахунок оптимізації факторів фонового штучно створеного оточуючого середовища. Таким чином, модернізація заводів з виробництва реакційних мас шляхом встановлення якірних мішалок з лопатями, які встановлюються під кутом над основним робочим органом дає певні переваги. Внаслідок модернізації процес перемішування посилився
  • Ескіз
    Документ
    Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве
    (2008) Кузьмин, Олег Владимирович
    В статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликероводочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production.
  • Ескіз
    Документ
    Математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликеро-водочном производстве
    (2008) Топольник, Вера Григорьевна; Кузьмин, Олег Владимирович
    В статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликеро-водочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production.
  • Ескіз
    Документ
    Пошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходження
    (2008) Кузьмін, Олег Володимирович
    Для забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення коефіцієнта варіації культур з підвищеним вмістом ліпідів
    (2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович
    В тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про коефіцієнти варіації сумішей. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the mixtures of coefficients of variation.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефективності процесу змішування культур з підвищеним вмістом ліпідів
    (2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Євтушенко, Олег Олександрович
    В тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про оптимальну тривалість процесу. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the optimal duration of the process.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу змішування та гомогенізації компонентів мазей
    (2016) Прохоров, Олександр Миколайович; Доломакін, Юрій Юрійович; Білоконь, Майя Андріївна
    Визначено режими приготування лікарської мазі на шнековому вертикальному змішувачі. Determine the mode of preparation of drug ointment on the vertical auger mixer.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою
    (2016) Доломакін, Юрій Юрійович; Молочко, Олександр Олександрович; Чепелюк, Олена Олександрівна
    Визначалась ефективність процесу змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою за допомогою робочого органу власної конструкції.
  • Ескіз
    Документ
    Modelling of the yeasted dough in the mixing machines
    (2014) Kravchenko, Alexander; Kudinova, Alexandra; Telychkun, Yuliia; Litovchenko, Igor; Telychkun, Volodymyr
    Modeling of the dough mixing process for different constructions of the working bodies of continuous action is suggested using the software package Flow Vision. Data analysis enables to suggest a construction of the compound working body that provides a three-stage process of dough kneading in the dough-mixing machines of continuous action.
  • Ескіз
    Документ
    Влияние интенсивности замеса на качество дрожжевого теста
    (2014) Теличкун, Юлия Станиславовна; Теличкун, Владимир Иванович; Кравченко, Александр Иванович
    Полученная зависимость изменения крутящего момента от продолжительности замеса, характеризует механизм образования теста и дает возможность контролировать режимные параметры процесса замеса. The dependence of the torque on the duration of mixing, characterizes the mechanism of formation of the dough and makes it possible to control the operating parameters of of mixing.