Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Кекси з гарбузом на основі безглютенового борошна
    (2017) Басай, Олексій Сергійович; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Проведені дослідження вибору оптимального співвідношення компонентів композиційних сумішей: кукурудзяне: рисове та кукурудзяне: вівсяне борошно у рецептурі кексів з гарбузом. Studies have been conducted to select the optimal ratio of the components of composite mixtures: corn: rice and corn: oat flour in the recipe of cupcakes with pumpkin.
  • Ескіз
    Документ
    Белково-пшеничный хлеб с продуктами переработки овса
    (2012) Семенова, Анастасия Борисовна; Михоник, Лариса Анатольевна; Дробот, Вера Ивановна
    В тезисах дано краткое описание и целесообразность применения продуктов переработки овса для производства хлеба с повышенным содержанием сухой пшеничной клейковины. The conference abstracts gives a brief overview and expediency of application oats processing products for bread with a high content of dry wheat gluten.