Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Професійні вимоги до стендиста на профільних виставках
    (2024) Кислицька, Марія Всеволодівна; Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна
  • Ескіз
    Документ
    Tourism and touristic industry
    (2023) Gutkevych, Svitlana
    Tourism should be considered as a service that cannot be accumulated and transported. It is worthemphasizing that it creates new jobs and is an effective means of protecting nature andcultural heritage. Therefore, these elements form the basis of its resource base, which is connected to themainbranches of the national economy and types of human activity.
  • Ескіз
    Документ
    Значення корпоративної культури на підприємствах готельної індустрії
    (2022) Ткачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
    Корпоративна культура підприємств індустрії гостинності формується як система правил і норм формальної і неформальної діяльності в готелі, а також включає: групові звичаї і інтереси, поведінкові характеристики співробітників, стиль керівництва, задоволеність співробітників умовами праці, ступінь взаємної співпраці і сумісності працівників один з одним та з керівництвом, перспективи професійного розвитку. Corporate culture of the hospitality industry formed as a system of rules and norms of formal and informal activities hotels, and also includes: group customs and interests, behavioral characteristics employees, leadership style, employee satisfaction with working conditions, the degree of mutual cooperation and compatibility of employees with each other and with management, prospects for professional development.
  • Ескіз
    Документ
    Використання QR-кодів у закладах ресторанного господарства
    (2015) Базалук, Лідія Борисівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Розглянуто перспективи застосування QR-кодів у закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Фактори якісного обслуговування підприємств ресторанного господарства
    (2020) Дочинець, Інга Вікторівна
    Обґрунтовано стандарти обслуговування підприємств РГ і доведення їх до персоналу, у вигляді рекомендацій, які вказують, як діяти в тих чи інших випадках Substantiated the standards of service of WG enterprises and bringing them to the staff, in the form of recommendations that indicate how to act in certain cases
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика та класифікація готелів
    (2020) Дочинець, Інга Вікторівна; Ковальчук, Світлана Степанівна
    Охарактеризовано головні послуг - розміщення і харчування та надана класифікація готелів. The main services - accommodation and food and the classification of hotels are described
  • Ескіз
    Документ
    Роль «soft skills» в сфері гостинності
    (2019) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович
    Досліджено роль та вплив «soft skills» при працевлаштуванні персоналу на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Визначено пріоритетні навички для персоналу. Отримані дані доводять актуальність та необхідність проведення подальших досліджень The role and influence of "soft skills" in the employment of the staff for enterprises of the hotel and restaurant industry was investigated. Priority skills for staff have been identified. The obtained data has prove the relevance and necessity of further research
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку курортних готелів в гостинній індустрії
    (2018) Дочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Призначеня курортних готелів для відносно тривалого відпочинку на одному місці та можливість профілактичного чи оздоровчого лікування. The purpose of resort hotels for a relatively long stay at one place and the possibility of preventive or well-being treatment.
  • Ескіз
    Документ
    Агротуризм як напрям розвитку індустрії гостинності в Україні
    (2017) Антоненко, Тетяна Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Рак, Валентина Петрівна
    Останнім часом, як відомо, внутрішній туризм є актуальним і затребуваним, оскільки спостерігається різке падіння закордонного туризму у зв’язку з об’єктивними економічними і політичними причинами. Беручи до уваги багатий природній і культурно-історичний потенціал України, гострий дефіцит засобів розміщення, в тому числі спеціалізованого призначення, інтерес туристів зростає до екологічного, аграрного, культурно-пізнавального, історичного та етнічного туризму. Тому агроготелі мають сприятливі перспективи розвитку на вітчизняному ринку готельних послуг з організацією кінних прогулянок, проведення майстер-класів з сироваріння, виноробства, апітерапії та інших послуг. Також проаналізовано економічні чинники просування агротуризму в Україні та стан розвитку програм підтримки даного напрямку. Last year inner tourism is an actual and requested, due to the acute falling of foreign tourism due to financial and political reasons. So, development of programs of agrotourism is an urgent task. Ukraine has a big natural, cultural and historical potential, so interest of tourists increases to the ecological, agrarian, cultural, historical and ethnical tourism. So, agrohotels have attractive perspectives at the domestic market of hotel services besides with organization of horse riding, master-classes of cheese making, winemaking, apitherapy and other services.