Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення характеристик міцності під час динамічних навантажень(2024) Майданюк, Дмитро Сергійович; Башта, Анатолій ВолодимировичУдарне навантаження навіть при короткочасній дії може зробити деякі пластичні матеріали за статичного навантаження, крихкими. При повторно-змінних коливаннях вони зношуються, що призводить до різкого зниження їх характеристик міцностіДокумент Вплив дефектів на міцність зварних з'єднань(2024) Майданюк, Дмитро Сергійович; Башта, Анатолій ВолодимировичДефекти суттєво впливають на міцність зварних з'єднань та можуть спричинити передчасне руйнування конструкцій. Властивості матеріалів визначають пластичність зварного з’єднання та схильність до утворення тріщин, а конструкція з'єднання впливає на вид і навантажуваність такого з’єднання, схильність до утворення і розвитку тріщин, концентраторів напружень та залишкових напруженьДокумент Разработка технологии вафельных листов с использованием рисовой муки(2021) Дорохович, Виктория ВитальевнаУстановлено, что для приближения структурных показателей вафельного теста на рисовой муке к соответствующим показателям пшеничной муки целесообразно уменьшить вязкость теста до 63 %. Определено, что количество свободной и связанной влаги в тесте на рисовой и пшеничной муке отличается незначительно. Вафельные листы на рисовой муке характеризуются хорошими органолептическими показателями и обладают необходимыми структурными свойствами. It was found that in order to approximate the structural characteristics of wafer dough made with rice flour to the corresponding indicators of dough made with wheat flour, it is advisable to reduce the moisture content of the dough to 63%. It was determined that the amount of free and bound moisture in the dough made with rice and wheat flours differ insignificantly. Wafer sheets made with rice flour are characterized by good sensory properties and the necessary structural characteristics.Документ Змінення фізико-хімічних властивостей спирту етилового технічного під час його денатурації(2002) Строкач, Дмитро ВікторовичДосліджені властивості спирту етилового денатурованого (СЕД) із використанням в якості денатуруючої добавки діетил-фталату.Документ Удосконалення технології фільтрування води для виробництва напоїв(2012) Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Опанасюк, Тетяна ІванівнаНаведено результати досліджень з удосконалення способу фільтрування води фільтрувальними матеріали: природними мінералами шунгітом, гірським кришталем, гранатом, а також антрацитовим фільтрантом марки А. Показано, що висока механічна міцність та менша зольність антрацитового фільтранту, шунгіту, гранату та гірського кришталю сприяє більшому терміну експлуатації фільтрувального матеріалу, збільшенню кількості його регенерацій і зменшенню пускового періоду та витрат води та реагентів на промивання. The results of research on improving of the method of water filtration filter materials: natural minerals shungite, mountain crystal, garnet and anthracite filtrants brand A. It is shown that high mechanical strength and lower ash content of the anthracite filtrants, schungite, garnet and mountain crystal promotes long service life of the filter material, increasing the number of its regeneration and reduce start-up time and water consumption, cleaning reagents .Документ Improvement of the egg macaroni products quality(2013) Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Voloshchuk, Galina; Kokhan, Olena M.This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality.