Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Безпека праці при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів
    (2024) Клименко, Максим Андрійович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна
    Розглянуто умови праці працівників при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів. Зазначено необхідність координації дій та зусиль науковців й виробників щодо розробки та виробництва безпечних, ефективних засобів індивідуального захисту з використанням доступних технологій, враховуючи екологічну складову.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку
    (2024) Дочинець, Інга Вікторівна
    Обґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсів
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних ресторанних технологій у закладах ресторанного господарства
    (2024) Бадалян, Ануш; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
    В закладах ресторанного господарства особливою популярністю користуються кондитерські вироби, які мають удосконалений рецептурний склад, форму, текстуру, зовнішній вигляд та спосіб подачі. Сучасні техніки оздоблення кондитерських виробів вражають своєю натуральністю, індивідуальністю, правильним підбором кольорової гами, тощо. Розвиток інноваційних технік та технологій у сучасному кондитерському виробництві особливо прогресує в спеціалізованих закладах ресторанного господарства, зокрема в кафе-кондитерських. Відслідковуваня основних тенденцій є надзвичайно важливим для успішної роботи підприємства, тому популярність цих технологій у закладах харчування обумовлена кількома факторами
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність застосування тиксотропії в технології кондитерських виробів
    (2020) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Проаналізовано різні структурні властивості різних кондитерських мас. Показано доцільність застосування явища тиксотропії в технологіях різних видів кондитерських виробів. It is analyzed different structural properties of different confectionery masses. It is presented the using thixotropy in technologies of different types of confectionery.
  • Ескіз
    Документ
    Bootsrap 3 and jQuery and bugs which are related with mobile version of websites
    (2020) Topol, Vladyslav; Kovalova, Olena
    Web-development is one of the most popular spheres in the world of IT. A lot of Front-End developers, who work on client`s part of websites, deal with a big amount of bugs. A lot of bugs are related with developing mobile version of websites. When developers create web-sites using framework Bootstrap 3 and jQuery library they have to check how mobile version of website works. These technologies are quite powerful but sometimes mobile version of webpages doesn`t work correctly and developer have to work on it. Веб-розробка - одна з найпопулярніших сфер ІТ у світі. Багато розробників Front-End, які працюють на клієнтській частині веб-сайтів, стикаються з великою кількістю помилок. Дуже багато помилок пов’язано з розробкою мобільної версії веб-сайтів. Коли розробники створюють веб-сайти за допомогою бібліотеки Framework Bootstrap 3 та jQuery, вони повинні перевірити, як працює мобільна версія веб-сайту. Ці технології є досить потужними, але іноді мобільна версія веб-сторінок не працює належним чином, і розробникам доводиться працювати над нею.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні технології в готелях
    (2019) Дочинець, Інга Вікторівна
    Проведено характеристику та переваги комп'ютерних систем, автоматизації готелів Characteristics and advantages of computer systems, hotel automation are conducted
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу формоутворення плівкової повітряної захисної упаковки
    (2019) Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій Володимирович
    Сучасна пакувальна галузь використовує широкий спектр видів упаковок за формою та матеріалами. Аналіз пакувального обладнання довів можливість розвитку потенціалу використання повітряної захисної упаковки для харчових продуктів. The modern packaging industry uses many types packages that differ in form and materials. The analysis of packaging equipment proved the possibility of developing the potential of using air-protective packaging for food products.
  • Ескіз
    Документ
    Сдобное печенье функционального назначения с использованием муки из пророщенного зерна пшеницы и гуммиарабика
    (2015) Оболкина, Вера Ильинична; Скрипко, Ангелина Петровна; Кияница, Светлана Геннадьевна
    Представлені результати дослідження хімічного складу борошна з пророщених зерен (солоду) пшениці і її технологічних властивостей. На підставі досліджень зроблено висновок про доцільність додавання гуммиарабика «Fibregum» для коригування структурно-механічний властивостей тесту при заміні пшеничного борошна на борошно з пророщених зерен. Запропоновано технологію здобного печива функціонального призначення зі зменшеною калорійністю, підвищеним вмістом біологічно-активних компонентів при використанні борошна з солоду пшениці і пребиотика гуммиарабика «Fibregum». Creating a new range of technologies butter biscuit recreational purposes with a reduced caloric content, high content of physiologically functional ingredients and improved consumer properties, through the use of flour made of naked oat and spring wheat fermented malt and “Fibregum” gum arabic prebiotic. The efficiency of using gum arabic “Fibregum” as a prebiotic and regulator structure of the biscuit dough has been proved.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні педагогічні технології у практиці викладання іноземних мов
    (2014) Чала, Катерина Михайлівна; Якименко, Олена Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Століття високих технологій у готельному бізнесі
    (НУХТ, 2013) Любачевська, Надія Сергіївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Iнноваційні технологічні рішення все частіше застосовуються у сфері гостинності – сучасним постояльцям готелів необхідна більш довершена техніка, ніж будильники та чайники. З предметів розкоші ці винаходи стають необхідним мінімумом. Природно, такі тенденції не можуть не знайти відображення в готельному бізнесі. Innovative technology solutions are increasingly used in Hospitality - a modern hotel guests, a more perfect technique than alarm clocks and kettles. From luxury these inventions are necessary minimum. Naturally, these trends can not be found reflected in the hospitality industry.