Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз сучасного стану та перспективи удосконалення кисломолочних продуктів із застосуванням рослинної сировини
    (2024) Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Поєднання кисломолочної і овочевої основи дозволить отримати продукт з високими споживчими властивостями, та покращити структури харчування населення шляхом розширення асортименту кисломолочних продуктів комбінованого молочно-рослинного складу без додавання цукру
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва кисломолочних напоїв на основі рослинної сировини
    (2024) Баралюк, Артем Вікторович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Ферментовані молочні продукти є широко вживаними харчовими продуктами у всьому світі, споживання яких з кожним роком суттєво зросло, а ринкові тенденції свідчать про подальше збільшення попиту. В сучасних умовах актуальним напрямом наукового дослідження є розробка нових видів ферментованих продуктів на основі рослинної сровини покращеними органолептичними та фізико-хімічними властивостями, що сприятиме розширенню асортименту продукції підвищеної харчової цінності