Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження двостадійного зневоднення казеїну з використанням вібраційної сушарки(2023) Зозуля, Кирило Русланович; Люлька, Дмитро МиколайовичЗапропонована технологічна схема виробництва казеїну з використанням декантера для механічного зневоднення та подальшого сушіння казеїну на вібраційній конвективній сушарці дозволяє зменшити втрати білкаДокумент Дослідження способів отримання та сушіння харчового казеїну(2023) Зозуля, Кирило Русланович; Люлька, Дмитро МиколайовичОбґрунтовано можливість одержання сухого казеїну з високими показниками якості способом сушіння в завислому шарі, в нерухомому шарі та під вакуумом з інфрачервоним нагріванням. Об’єктом дослідження є знежирене молоко. Сушіння різними способами, враховуючи температурні режими, а також проведення порівняльної характеристики якісних показників для отримання продукту підвищеної якості