Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження двостадійного зневоднення казеїну з використанням вібраційної сушарки
    (2023) Зозуля, Кирило Русланович; Люлька, Дмитро Миколайович
    Запропонована технологічна схема виробництва казеїну з використанням декантера для механічного зневоднення та подальшого сушіння казеїну на вібраційній конвективній сушарці дозволяє зменшити втрати білка
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів отримання та сушіння харчового казеїну
    (2023) Зозуля, Кирило Русланович; Люлька, Дмитро Миколайович
    Обґрунтовано можливість одержання сухого казеїну з високими показниками якості способом сушіння в завислому шарі, в нерухомому шарі та під вакуумом з інфрачервоним нагріванням. Об’єктом дослідження є знежирене молоко. Сушіння різними способами, враховуючи температурні режими, а також проведення порівняльної характеристики якісних показників для отримання продукту підвищеної якості