Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження можливості застосування пастернаку при виробництві овочевих чіпсів(2018) Колодязна, Катерина Сергіївна; Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаНа основі узагальнення теоретичних і експериментальних досліджень розроблено технологію чіпсів підвищеної харчової цінності із коріння пастернаку. Встановлено, що найбільш ефективне сушіння даного виду сировини забезпечується комбінованим методом при температурах 40…60ºС, тривалість – 110…115 хв. В лабораторних умовах проведено дослідження хімічного складу сировини та змін його в процесі оброблення.Документ Organic tomato snacks technology research(2022) Bobel, Inna; Adamczyk, Greta; Falendysh, Natalia; Shulga, AnnaThe aim of the work was to study the technology of organic tomato snacks, namely the main technological process – drying. After conducting preliminary experimental studies, it was established that the three temperature regimes – 55, 65 and 75 °C are the most perspective for further research. Based on the results of the research, it was concluded that the rational technological mode of production of organic tomato snacks is convective drying at 65 °C for 180 minutes. It was established that in the production of organic tomato snacks by convective method at a temperature of 55 °С, the maximum speed of the drying process is 0.77 %/min.; 65 °С – 0.85 %/min.; 75 °С – 0.90 %/ min.