Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження анімаційної діяльності в готельному господарстві на українському і світовому ринках
    (2023) Сологуб, Юрій Іванович; Савченко, Софія Володимирівна
    Розвиток готельного бізнесу у сучасному світі неможливий без надання клієнтам високоякісних та різноманітних послуг. Однією з найбільш ефективних та популярних послуг є анімаційні програми, які забезпечують веселий та розважальний відпочинок для гостей готелів та курортів. Організація анімаційних послуг є важливим елементом успішної діяльності готельного підприємства, яке прагне забезпечити найкращі умови для своїх клієнтів.
  • Ескіз
    Документ
    Innovative technology perspectives in the hotel industry in Ukraine
    (2022) Skybina, Oleksandra; Rudnytska, Kateryna
    The introduction of innovative technologies of the world's leading hotel companies and necessity of their implementation to hotels in Ukraine to maintain competitiveness and effective development, as well as to attract foreign tourists.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації на підприємствах готельного господарства
    (2012) Екзархова, Ярослава Дмитрівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Робота присвячена сучасному стану готельного господарства України. The work is devoted to the current state of the hotel industry in Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовах
    (2018) Коваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Готельно-ресторанна сфера як одна з високорентабельних галузей світової економіки, у ХХІ ст. є провідним напрямом економічного і соціального розвитку багатьох країн. Для дослідження застосовувались аналітичні методи і способи наукового пізнання теоретичних аспектів готельно-ресторанного господарства. Hotel-restaurant sphere as one of the most profitable sectors of the world economy, in the XXI century. is the leading direction of economic and social development of many countries. The research used analytical methods and methods of scientific knowledge of the theoretical aspects of hotel and restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Готель в сучасному світі
    (2018) Дочинець, Інга Вікторівна
    Проведена характеристика готелів в світі та Україні. Characterization of hotels in the world and Ukraine has been carried out.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості іміджевої реклами на підприємствах гостинності
    (2015) Єсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Дослідження можливостей застосування різних заходів з метою підвищення іміджу підприємства індустрії гостинності. Research of possibilities of application of different measures is with the purpose of increase of image of enterprise of industry of hospitality.
  • Ескіз
    Документ
    Використання мерчандайзингу у готельному господарстві
    (2015) Єсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Розглянуто маркетингові технології у готельному господарстві. Marketing technologies are considered in a hotel economy.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія впровадження віртуального туру в готельному господарстві
    (2012) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Розглянуто перспективи впровадження технології віртуального туру у вітчизняних закладах готельного господарства. The prospects of implementing virtual tour technology in domestic establishments of hospitality.
  • Ескіз
    Документ
    CLV як інноваційний метод персоніфікованого прогнозування доходів готелів від кожного клієнта
    (2013) Іванова, Аліна Андріївна; Розметова, Олена Григорівна
    Для багатьох готельних підприємств весь їхній бізнес обертається навколо спроб зрозуміти, яких клієнтів варто утримувати, а яких ні. Тому не дивно,що топ-менеджери та маркетологи намагаються різноманітними способами виміряти CustomerLifetimeValue(довічну цінність клієнта), щоб виділити найбільш перспективних клієнтів з точки зору майбутніх замовлень ними послуг готелю. У спрощеному розумінні – це загальний маржинальний дохід, отриманий від клієнта протягом певного періоду часу в результаті енної кількості повторних продажів цьому клієнтові, за вирахуванням витрат.
  • Ескіз
    Документ
    Інклюзивний дизайн як інноваційний напрям соціалізації готельних послуг
    (2013) Розметова, Олена Григорівна
    Джерелами соціальних інновацій є зміни зовнішнього середовища, соціальні проблеми, що повсякчас виникають і які неможливо вирішити за допомогою традиційних методів, а також зміни потреб суспільства і його членів. The sources of social innovation is changing environment, social problems that always arise that can not be solved by traditional methods, and changes needs of society and its members.