Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Vers une restauration durable et responsable
    (2024) Musiichuk, Svitlana; Kopiika, Milana
  • Ескіз
    Документ
    Restauration dans les pays francophones
    (2024) Musiichuk, Svitlana; Bezruchenko, Stanislav
  • Ескіз
    Документ
    Schematization of functional zones in restaurants according to HACCP
    (2022) Kuzmin, Oleg; Polyovyk, Volodymyr; Dudarev, Igor
    The purpose of the work is to determine the functional zones in the restaurant management depending on the risk of contamination of raw materials, semi-finished products and finished products. Метою роботи є визначення функціональних зон у закладі ресторанного господарства у залежності від ризику забруднення сировини, напівфабрикатів і готової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Prerequisite programs of food safety systems for public food
    (2022) Bilousova, Liudmyla; Kuzmin, Oleg; Mykhailov, Bogdan
    In the process of analysis, it was found that the programs of preconditions are more general and can be applied to the entire enterprise, regardless of the type of product, while the HACCP plan is developed for a specific food product. У процесі аналізу встановлено, що програми попередніх умов є більш загальними і можуть бути такими, що застосовуються до всього підприємства, незалежно від виду продукції, тоді як план НАССР розробляється для конкретного харчового продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Types of Catering Operations: The Pros and Cons
    (2017) Kucheriava, Olha; Mykhailova, Nelia