Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Інституційні ефекти розвитку інтегрованих структур(2010) Данкевич, Андрій ЄвгеновичДосліджено ефективність роботи агрохолдингів, висвітлено їх переваги й недоліки та науково обґрунтовано рекомендації щодо перспектив подальшого розвитку. Агрохолдинги формуються, як правило, на основі провідної компанії, орендують землю одночасно в багатьох регіонах. За попередніми оцінками в Україні функціонує понад 60 великих холдингів, більшість з яких не виділені в окремий бізнесДокумент Диверсифікація виробництва аграрними холдингами(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано діяльність аграрних холдингів у сільському господарстві. Висвітлено особливості диверсифікації виробництва інтегрованими підприємствами, обґрунтовано пропозиції щодо перспектив їх подальшого розвиткуДокумент Концентрація сільськогосподарського виробництва в умовах ринку(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано виробництво основних видів продукції в залежності від розмірів підприємств. Науково обґрунтовано пропозиції щодо напрямів підвищення ефективності використання земель у сільському господарствіДокумент Розвиток сільських територій в умовах концентрації виробництва(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано діяльність холдингів у сільському господарстві. Досліджено вплив інтегрованих структур на соціальну сферу регіону та запропоновано шляхи залучення вертикально інтегрованих формувань до розбудови сільських територійДокумент Розвиток організаційно-правових форм господарювання в умовах ринку(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано розвиток організаційно правових форм господарювання в сільському господарстві. Висвітлено механізм створення вертикально інтегрованих формувань в умовах ринкуДокумент Розвиток ефективного землеробства у сільському господарстві(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичThe state of development of leased land relations in agricultural enterprises of Ukraine was studied. The essence of processes of concentration of leased land in agricultural holdings is revealed. Proposals regarding directions for their further improvement are scientifically substantiatedДокумент Організаційно-економічні передумови запровадження ринку сільськогосподарських земель(2007) Данкевич, Андрій ЄвгеновичНабули подальшого розвитку теоретико-методологічні засади формування й функціонування ринкового обігу сільськогосподарських земель та наукові підходи до формування його інфраструктури; розроблено організаційну модель застави права оренди земельних ділянок та методологічні підходи щодо його переходу до третіх осіб, у разі неплатоспроможності позичальника; обґрунтовано пропозиції щодо удосконалення механізму управління землями державної та комунальної власності в контексті посилення інституційної спроможності територіальних громадДокумент Оптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємств(2018) Валінкевич, Наталія Василівна; Данкевич, Андрій ЄвгеновичВ нинішній екологічній ситуації шлях до вирішення проблем полягає у системному підході організації сільськогосподарського виробництва, яке ґрунтується на глибинному розумінні сутності найважливіших біологічних і біотехнологічних процесів, пов’язаних із здоров’ям нації, необхідності радикальних змін у менеджерській та маркетинговій діяльності сільськогосподарських підприємств з метою підвищення якості їх діяльності, обов’язково застосовуючи сучасні системи та методи управлінняДокумент Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства(2020) Мельник, Вікторія Юріївна; Юринець, Василь Русланович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаДокумент Необхідність диверсифікації діяльності підприємств харчової промисловості в умовах кризи(2018) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаВ роботі зазначено, що диверсифікація діяльності підприємства як варіант розвитку підприємств харчової промисловості є складним за своєю специфікою, проте і практичним засобом. Дослідження фінансових показників діяльності підприємств харчової галузі показали, що для сталого розвитку таких підприємств є найбільш ефективною продуктова диверсифікація. The paper notes that the diversification of the enterprise as a variant of development of the food industry is a complex in its specificity, but also a practical tool. Studies of financial performance of food companies have shown that for the sustainable development of such companies is the most effective product diversification.