Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу механічних елементів обладнання на параметри пивних заторів(2004) Верба, Людмила Володимирівна; Романова, Зоряна МиколаївнаПивні затори — полідисперсна система, де відбувається переведення нерозчинних сполук в розчині під дією ферментів. До нерозчинних відносять крохмаль, частки високомолекулярних сполук, які після фільтрування можуть залишатися у дробині, тому їх необхідно перевести в розчинні, тобто в екстракт. Beer congestion - polydisperse system, where the transfer of insoluble compounds in solution under the action of enzymes. To include insoluble starch particles macromolecular compounds that may remain after filtering in grains, so they must be translated into soluble, ie extract.Документ Дослідження руху рідини по капілярах(1995) Прохоров, Олександр Миколайович; Нудьга, Михайло МиколайовичВстановлено вплив слідуючих факторів на швидкість руху сусла по капілярам: концентрація, температура, перепад тисків, діаметр капіляра. The influence factors on following the speed wort by capillary: concentration, temperature, pressure drop, the diameter of the capillary.Документ Моделювання процесу фільтрування пивного затору(2004) Печений, Р. Я.; Прохоров, Олександр МиколайовичПроцес фільтрування затору відбувається в апаратах періодичної дії. відбувається процес вимивання цукрів із дробини шлях. The process of filtering devices congestion occurs in batch. the process of leaching of sugars from the pellet path