Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
452 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження страв з використанням сої(2022) Рибаченко, Марина Сергіївна; Бахмач, Володимир Олександрович; Корецька, Ірина ЛьвівнаВсе більше виробників харчових інгредієнтів звертають увагу на переваги використання сої як джерела протеїнів. Викликано це її невисокої вартістю порівняно з тваринними білками, а також зростаючою популярністю дієтичного харчування, та пошуком альтернативних джерел білків. Соя виступає чудовою сировиною для збагачення супу корисними речовинами.Документ Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе(2021) Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Губар, Тетяна Миколаївна; Макалюк, Карина ОлександрівнаРозглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.Документ Намазка, як традиційний кулінарний шедевр(2024) Пазюк, Олександра Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир ВікторовичУ роботі проведений аналіз сучасних існуючих видів намазок за групами.Документ Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation(2024) Kamets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Matyiashchuk, OlenaДокумент Використання світла в дизайні інтер`єра ЗРГ(2024) Матошина, Валерія Валеріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Вдосконалення технології виготовлення намазок(2024) Пазюк, Олександра Вадимівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПазюк, О. В. Вдосконалення технології виготовлення намазок / О. В. Пазюк, І. Л. Корецька // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 15 жовтня 2024 р Полтава, ПДАУ, 2024. 283 с. С 193-196. https://www.pdau.edu.ua/content/materialy-naukovo-praktychnyh-konferenciyДокумент Оздоровчі властивості капсаїцину у складі продукції ресторанного господарства(2023) Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва начинок фруктових для кондитерських виробів(2024) Радченко, Іван Олександрович; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДослідження проводилися згідно основних принципів НАССР для комплексного аналізу та контролю над ризиками у виробництві фруктових начинок. Застосовувалися методи аналізу небезпечних чинників, ідентифікації критичних точок та встановлення контрольних заходів.Документ Естетична подача страви – відмінний апетит(2022) Мельник, Тетяна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДокумент Розширення асортименту кавових напоїв шляхом зміни технології приготування(2024) Старостенко, Олександра Тарасівна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаОб’єктом дослідження обрано технологію гарячих напоїв на основі кави розчинної, молока безлактозного та рослинного напою. Органолептичні показники отриманих кавових напоїв оцінювали методом сенсорного аналізу групою респондентів різного віку та статті.