Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Technological features in the production of soft cheese “Svitanok”
    (2012) Yurchuk, Lyudmila; Savchenko, Alexandra
  • Ескіз
    Документ
    Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice
    (2013) Reva, Leonid; Petrusha, Oksana
    This research has experimentally proved the efficiency of using vertically implemented progressive counter flowing preliming in the technological scheme of diffusion juice purification in sugar beets production.У роботі експериментально підтверджено ефективність використання в технологічній схемі очищення дифузійного соку бурякоцукрового виробництва прогресивної протитечійної переддефекації із вертикальним варіантом апаратурного оформлення.