Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Передумови використання натуральних складових для удосконалення технології м’ясних кулінарних напівфабрикатів(2024) Трембач, Наталія; Шаран, Лариса ОлександрівнаОдним з перспективних та нових напрямків забезпечення вимог споживчого ринку є удосконалення технологій м’ясної кулінарної продукції в умовах крафтового виробництва. Оскільки це дозволить не лише розширити асортимент м’ясних кулінарних напівфабрикатів, підвищити показники якості та безпеки готових виробів, але зробить його доступнішим для закладів громадського харчування малої та великої потужностіДокумент Використання сирого яблучного оцту з комбучею при приготуванні маринадів(2021) Грищенко, Олексій Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис ЮрійовичОписано переваги та перспективи використання комбучі та яблучного оцту у складі маринадів.