Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
28 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва гідролізованого концентрату сироватки(2024) Михачевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаСпосіб виробництва гідролізованого концентрату сироватки, що включає відновлення сухої молочної сироватки, її фільтрацію, демінералізацію до 70-90 %, пастеризацію суміші за температури 70-99 °C з витримкою 1-5 хв та охолодження, який відрізняється тим, що молочну сироватку відновлюють до масової частки сухих речовин у суміші 25-35 %, після демінералізації охолоджують суміш до температури 40-43 °С, вносять фермент β-D-галактозидазу-гідролазу з активністю 50000 NLU/г у кількості 0,25-0,35 % та закваску прямого внесення на основі Lb. аcidophilus у кількості 0,005-0,01 %, суміш піддають ферментації протягом 7-9 годинДокумент Проблеми розвитку підприємств молочної промисловості України(2024) Страшинська, Лариса ВолодимирівнаОкреслено низку проблем, з якими стикаються підприємства, що спеціалізуються на виробництві молока і молочних продуктів. Доведено, що подолати зазначені негативні тенденції найближчим часом навряд чи вдасться, проте в подальшому держава повинна звернути увагу на ситуацію в тваринництві, створивши сприятливі умови для сільськогосподарських товаровиробниківДокумент Удосконалення конструкції циліндричного маслоутворювача(2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичПідприємства молочної промисловості випускають широкий асортимент різних видів вершкового масла – традиційного складу, з комбінованою жировою фазою та низькою жирністю. Технологічне устаткування виробництва вершкового масла повинне забезпечувати отримання масла високої якості незалежно від особливостей технології виробництваДокумент Current trends of resource saving in the dairy industry(2022) Mykhalevych, Artur; Bandura (Kuzmyk), Uliana; Sapiga, VictoriaResource savings at the enterprises of the dairy industry of Ukraine is a modern way to increase production efficiency and cost-effective implementation, which not only saves raw materials, but also affects the growth of production with the same quantities of whole milk, fuel and auxiliary materials. Milk and products of its processing are renewable raw materials, relatively expensive, and the process of their production - time-consuming. Therefore, in terms of full economic calculation, it is necessary to direct funds and efforts to preserve raw milk, to a more complete and rational use of all its components in the processing process.Документ Чинники підвищення продуктивності праці на сучасному підприємстві молочної промисловості(2018) Коваль, Яна; Березянко, Тамара ВолодимирівнаДокумент Світові моделі організаційних форм зниження зовнішніх ризиків(2022) Ніколаєнко, Світлана МиколаївнаДокумент Структурні взаємовідносини у моделі територіального кластеру(2022) Ніколаєнко, Світлана МиколаївнаДокумент Напрями збільшення обсягів виробництва молока в Україні(2016) Якимчук, Тетяна ВолодимирівнаОднією з основних проблем, що перешкоджає підвищенню ефективності виробничої діяльності підприємств молочної промисловості, є відсутність достатньої кількості основної сировини-молока. Нами виділено основні завдання щодо збільшення обсягів виробництва якісного молока в Україні. One of the main problems that hinders the improvement of production efficiency of dairy enterprises is the lack of a sufficient amount of the main raw material - milk. We have identified the main tasks for increasing the volume of production of quality milk in Ukraine.Документ Удосконалення механізму видалення згущеної фази з барабана саморозвантажувального сепаратора(2020) Якубова, Ірина Костянтинівна; Якобчук, Роман ЛеонідовичУдосконалення конструкції сепаратора, а саме розвантажувального механізму барабану, яке дозволить отримати ущільнений білковий осад заданої вологості, що є необхідним при виробництві м‘якого сиру високої якості. Improvement of the design of the separator, namely the unloading mechanism of the drum, which will allow to obtain a compacted protein sediment of a given humidity, which is necessary for the production of high-quality soft cheese.Документ Development of resource-saving technologies in the dairy industry(2021) Mykhalevych, Artur; Polishchuk, Galyna; Bass, OksanaDevelopment and implementation of resource-saving technologies at dairy industry enterprises of Ukraine is a modern direction of production sustainable development and economically profitable investment, which not only saves raw materials, but also affects the growth of production and reduces the negative impact on the environment.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »