Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на активність дріжджової мікрофлори при бродінні тіста(2020) Скрипник, Дар'я Василівна; Бортнічук, Олег ВікторовичВ статті описани позитивний вплив поверхнево-активних речовин на бродильну мікрофлоруДокумент Мікробіологічні зміни коренеплодів цукрових буряків при зберіганні та переробленні(2023) Кожем’яко, Світлана Павлівна; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаПід час переробки цукрових буряків мають місце невраховані втрати сахарози, величина яких залежить від якості сировини та умов її перероблення. Основним завданням при переробки цукрових буряків є досягнення максимального виходу цукру за рахунок мінімізації втрат сахарози у виробництві.Документ Використання препарату “Полідез” в технології ячмінного солоду(2006) Наливайко, Клавдія Федорівна; Невойт, Юрій Антонович; Дехтярьова, Марія Володимирівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Мисан, Григорій ФедоровичЗабезпечення високого рівня фізіологічної активності та зменшення мікробіологічного забруднення пивоварного ячменю дозволяє отримати солод з високими якісними показниками. Мета роботи - дослідження впливу бактерицидного препарату “Полідез” на пивоварні якості ячменю та розвиток мікрофлори в процесі солодорощення. Ensuring a high level of physiological activity and reducing microbiological contamination of malting barley malt provides a high quality performance. Purpose - impact of antibacterial drug "Polidez" quality barley for brewing and development of microflora in the solodoroschennya.Документ Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок(2002) Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна ОмелянівнаВ даній роботі представлені результати досліджень антисептиків Акватону — 10 та Вазину і розроблена методика їх раціонального використання в процесі приготування та зброджування сусла спиртового виробництва. This paper presents the results of research antiseptics Aquaton - 10 and Vazynu and the technique of their management in the preparation and fermentation of wort alcohol production.Документ Дослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хліба(2009) Циганин, Євгенія Андріївна; Рак, Валентина Петрівна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Пасічник, Ірина ОлександрівнаВстановлено, що кращий бактерицидний вплив має хмелевий відвар порівняно з використанням хмелю у вигляді гранул. Зі зменшенням вмісту α-кислот бактерицидна дія хмелю зменшується. Found that the best bactericidal effect is intoxicating broth compared to the use of hops in pellet form. With the decrease in the content α-acids, bactericidal action of hops is reduced.Документ Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктів(2011) Шульга, Оксана Сергіївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Сергій ІвановичДосліджено умови екструзії, завдяки яким екструзійні картоплепродукти мають допустимі показники мікробіологічного забруднення. The conditions of extrusion, extrusion through which the potato are valid indicators of microbiological contamination.Документ Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок(2002) Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна ОмелянівнаВ даній роботі представлені результати досліджень антисептиків Акватону — 10 та Вазину і розроблена методика їх раціонального використання в процесі приготування та зброджування сусла спиртового виробництва. This paper presents the results of research antiseptics Akvaton - 10 and Vazyn and elaborated their rational use in cooking and fermenting wort alcohol production.