Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Застосування ферментних препаратів для перероблення черствого хліба
    (2023) Височинська, Анна Дмитрівна; Махинько, Валерій Миколайович
    Незважаючи на високий рівень організації процесів хлібопекарського виробництва, все ж невеликий відсоток хліба може бути виготовлений з певними дефектами, а при тривалому зберіганні не уникнути його черствіння. Розглянуто технології, які дають змогу повторно використати такий хліб у хлібопеченні чи інших галузях харчової промисловості
  • Ескіз
    Документ
    Хлібні харчові відходи: причини утворення і способи перероблення
    (2023) Бабко, Олександр; Височинська, Анна; Махинько, Валерій Миколайович
    Мінімізація кількості харчових відходів на всіх стадіях їх утворення — важливе соціальне, економічне й екологічне завдання. Хлібопекарська галузь має певні напрацювання в цьому напрямі, але з’являються і нові перспективні способи, які потребують додаткового дослідження й порівняння. Minimizing the amount of food waste at all stages of its formation is an important social, economic and environmental task. The bakery industry has some progress in this direction, but there are also new promising methods that require additional research and comparison.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан ринку рибної продукції в України
    (2019) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    В роботі розглядається сучасний стан рибної продукції в Україні. Динамічний розвиток рибної промисловості потребує докладання сили методичної роботи всіх учасників ринку ланцюга від поставок до роздрібної реалізації, законодавчих і виконавчих органів, засобів масової інформації. The paper considers the current state of fish products in Ukraine. The dynamic development of the fishing industry requires the application of the methodological work of all market chain participants from supply to retail, legislative and executive bodies, and the media.
  • Ескіз
    Документ
    Огляд ринку рибної продукції в Україні
    (2019) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Чиженко, Максим Костянтинович; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглядається сучасний стан рибної продукції в Україні. Динамічний розвиток рибної промисловості потребує докладання сили методичної роботи всіх учасників ринку ланцюга від поставок до роздрібної реалізації, законодавчих і виконавчих органів, засобів масової інформації. The paper considers the current state of fish products in Ukraine. The dynamic development of the fishing industry requires the application of the methodological work of all market chain participants from supply to retail, legislative and executive bodies, and the media.