Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
23 результатів
Результати пошуку
Документ Роль ресурсного потенціалу у розвитку підприємства(2018) Дунда, Світлана ПетрівнаОдним із напрямів розвитку підприємства є підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу. Він є засобом для отримання максимального прибутку і підвищення конкурентоспроможності. Ресурсний потенціал - це можливості ресурсів, що можуть бути приведені в дію у процесі виробництва. Його суб'єктна складова визначається інтелектуальними та морально-етичними якостями персоналу, досвідом, знаннями, традиціями. Об'єктна складова - це всі види ресурсів, наявні на підприємстві. One of the goals of the company is to improve use of resources, because it is a means for maximize profits and increase competitiveness. Resource potential - is the possibility of resources that can be brought into action in the course of production. His subjective component is defined intellectual and moral ethical qualities of staff, expertise, knowledge and traditions. Object component - all kinds of resources available in the enterprise.Документ Сучасний стан та стратегічні орієнтири розвитку підприємств харчової галузі(2020) Союк, Таїсія Василівна; Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено сучасний стан та стратегічні орієнтири харчової промисловості, перспективи розвитку.Документ Вплив конфліктних ситуацій в колективі та нереалізованого потенціалу працівників на продуктивність праці персоналу підприємства(2015) Чайка, Олександр; Березянко, Тамара ВолодимирівнаДокумент Innovation in tourism(2017) Guba, Mykhailo; Mykhailova, NeliaДокумент Аналіз потенціалу кондитерської галузі України(2015) Тоболін, Олександр ВячеславовичЩоб іти в ногу з ритмом сучасного життя навіть виробникам солодощів доводиться уважно слідкувати за тенденціями на світовому кондитерському ринку. To keep up with the rhythm of modern life has even candy manufacturers closely follow trends in the global confectionery market.Документ Механізм перетворення інтелектуального потенціалу в інтелектуальний капітал(2015) Степанчук, Світлана ОлександрівнаДокумент Концептуальні підходи до процесу відтворення та розвитку потенціалу підприємства(2013) Михайленко, Ольга ВалеріївнаДокумент Теоретичні основи планування потенціалу підприємства в умовах ринку(2013) Високос, ОлексійВ умовах розвитку ринкових відносин, посилення конкурентної боротьби, виходу на зовнішні ринки, підприємства харчової промисловості для забезпечення своєї конкурентоспроможності повинні вирішити цілий ряд проблем різнопланового характеру, які гальмують їх розвиток. With the development of market economy, increased competition, access to foreign markets, the food industry to ensure its competitiveness must solve a number of problems of diverse nature that hamper their development.Документ Формування ефективності діяльності підприємства за рахунок енергетичного потенціалу(2014) Струнін, Віктор ВолодимировичРозглянуто підходи до скорочення витрат і втрат підприємства, зокрема за рахунок формування та використання енергетичного потенціалу. There are considered approaches to reduction of company's cost and loss, in particular due to the formation and using of energy potential.Документ Ефективність та потенціал інновації(2015) Струніна, Леся ВалеріївнаРозглянуто взаємозв'язок та вплив на ефективність впровадження інновації потенціалу інновації, що формується залежно від внутрішніх та зовнішніх умов діяльності підприємства.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »