Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Праця та заробiтна плата в готельному господарствi(2016) Кудлай, Анна Андріївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаДосліджено працю та заробiтну плату в готельному господарствiДокумент Психологічні причини виникнення небезпечних ситуацій і виробничих травм(2016) Сірик, Аліна Олегівна; Попович, Ксенія Вікторівна; Білошапка, Олена ВолодимирівнаПроведений оглядовий аналіз теоретичних матеріалів, який дозволив виділити ознаки психології безпеки праці. Базуючись на науковому і статистичному матеріалі та проаналізувавши окремі факти, з’ясувалося, що вони можуть бути згруповані за класифікацією, характером та причинами. Conducted overview analysis of theoretical material that allow to identify signs of psychology safety. Based on scientific and statistical and analyzing specific facts, it was found that they can be grouped by classification, the nature and causes.Документ Експертні методики кількісної оцінки професійних ризиків(2016) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Нетреба, Владислава ЮріївнаДослідження спрямовано на аналіз експертних методик кількісної оцінки професійних ризиків та вибір найбільшпридатної для вивчення умов праці напідприємствах харчової промисловості.Документ Використання сучасних інформаційних технологій для підвищення безпеки праці на підприємствах харчової промисловості(2016) Сірик, Аліна Олегівна; Слободян, Дем’ян ВалентиновичПроведений аспектний аналіз матеріалів з використання сучасних технологій для потреб виробництва. Під терміном «хмара» слід розуміти організацію доступу по мережі до віддаленого дата-центру. В їх основу цих технологій лягли засоби віртуалізації. Conducted analysis of material aspect of the use of modern technologies for production needs. The term "cloud" means the organization access over the network to a remote data center. These technologies lay the foundation of virtualization.Документ Аналіз статистики виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв(2016) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро Вікторович; Алексюк, Ірина ВасилівнаПід час проведення досліджень у роботі застосовано метод статистичного аналізу нещасних випадків, які виникли на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв за період з 2010 по 2014 роки. During the research method used in the statistical analysis of the accidents that have arisen in the food industry for the production of beer, spirits, soft drinks and alcoholic beverages for the period from 2010 to 2014.Документ Вибір оптимального рішення в системі управління охороною праці на харчовому підприємстві(2016) Породько, Петро Вікторович; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаУправління охороною праці на підприємстві є складовою загальної системи управління підприємством, та спрямоване на мінімізацію показників, за якими оцінюється стан охорони праці. Представлено математичний вираз вибору оптимального рішення з множини можливих. Occupational safety and health management at the company is an integral part of the overall enterprise management system, and is aimed at minimizing the indicators by which to assess the state of occupational safety and health. A mathematical expression of the choice of the optimal solution of many possible.Документ Статистичні аспекти виробничого травматизму в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловості(2016) Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаРозглянуто статистичні аспекти виробничого травматизму в енергетичному господарстві харчових підприємств. Розподіл травматизму базуючись на даних аналізу за причин-факторами та за видами подій. Distribution of injuries is based on the analysis of data on the causes, factors and types of events.Документ Аналіз статистики виробничого травматизму в харчовій промисловості на основі методу взаємозв'язку між факторами(2016) Породько, Петро Вікторович; Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаЗа проведеним аналізом літературних джерел встановлено, що методи оцінки щільності зв’язку між факторами поділяються на кореляційні (параметричні) і непараметричні. Знаючи про характер та тісноту зв’язку між різними показниками виробничого травматизму можна планувати необхідні заходи з профілактики виробничого травматизму. According to the analysis based on literature sources it found that the methods for estimating the density of communication between the factors are divided into the correlation (parametric) and nonparametric. Knowing the nature and closeness of the relationship between various indicators of industrial injuries can be to plan the necessary measures for the prevention of occupational injuries.Документ Оцінка сучасного стану питання планування заходів запобігання виробничого травматизму у готелях і ресторанах України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаПроведений аналіз вітчизняних та закордонних літературних джерел за станом проблеми запобігання травматизму у готелях і ресторанах. Розглянута можливість подальшого вдосконалення не тільки системи оцінки травмонебезпеки об’єкта діяльності готельно-ресторанного комплексу, а й оптимізаційної системи синтезу плану таких заходів, які б дозволили отримати максимальний ефект зниження рівня травматизму при найменших економічних витратах. The conducted analysis of domestic and foreign literature as the problem of preventing injuries in hotels and restaurants. The possibility of further improving not only the evaluation system injury danger object of hotel and restaurant complex, synthesis and optimization system plan of action that would get the maximum effect of reducing injuries at the lowest economic cost.Документ Виробничий травматизм на робочих місцях підприємств харчової промисловості України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Крюковська, Тетьяна ОлександрівнаПредставлено дослідження умов праці, причин та обставин виробничого травматизму, що дозволило розробити й обґрунтувати ефективні способи запобігання та зниження ризику травми в харчовій промисловості. Presented study of working conditions, the causes and circumstances of occupational injuries that allowed to develop and prove effective ways to prevent and reduce the risk of injury to the food industry.