Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання нетрадиційної сировини при виготовленні хлібобулочних виробів(2015) Бортнічук, Владислав Вікторович; Сімахіна, Галина ОлександрівнаДокумент Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції(2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ворона, О. П.Розглянуто перспективи розроблення нової ресторанної продукції з використанням нетрадиційної сировини. The prospects of development of the new restaurant products with using alternative raw materials have been viewed.Документ Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатів(2010) Чайка, Ю. М.; Шміголь, Т. Ю.; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаСучасні технології передбачають підвищення функціонально-технологічних властивостей м’ясних продуктів з використанням нетрадиційної сировини, а саме м’ясо оленя, страуса, дикого кабана та зайця для виробництва делікатесних комбінованих м'ясопродуктів. Нові відомості по використанню нетрадиційної сировини представляють певну зацікавленість щодо перспективи в зміцненні сировинної бази м'ясної промисловості, в забезпеченні тваринним білком, підвищенні біологічної цінності та виходу продукту. Modern technologies are designed to increase functional and technological properties of meat products using non-traditional raw materials, namely the meat of a deer, ostrich, wild boar and hare for the production of delicious combination of meat products. New information on the use of alternative raw materials represent a certain interest on the prospects for strengthening the resource base of the meat industry, in the provision of animal protein, increasing the biological value and the release of the product.Документ Сучасна альтернатива м’ясному білку(2013) Харченко, Євген Іванович; Корецька, Ірина Львівна; Корж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола АнтоновичПрописано можливості використання альтернативних видів білкової сировини. The possibilities of the use of alternative types of albuminous raw material are presented.Документ Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів(2010) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаЗапропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів. Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.