Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Research of the market of bread and bakery products in Ukraine
    (2017) Ivashko, Iryna; Molozhon, Maria
  • Ескіз
    Документ
    Особливості кадрової політики на хлібокомбінатах
    (2015) Охримович, Олександра Андріївна
    В умовах ринкової політики постає ряд принципових завдань, зокрема, основним є максимально ефективне використання кадрового потенціалу. In a market policy raises a number of fundamental tasks, including basic is the most efficient use of human resources.
  • Ескіз
    Документ
    Food additives and ingredients in the bakery industry
    (2014) Krymchuk, A.; Chala, Kateryna
  • Ескіз
    Документ
    The technology of drying and storage of grain
    (2014) Tokman, A.; Chala, Kateryna
  • Ескіз
    Документ
    Bread without flour and yeast
    (2014) Petrova, Irina; Chala, Kateryna
  • Ескіз
    Документ
    Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна
    Були проведені дослідження щодо впливу порошку з капусти на якість булочних виробів. Встановлено, що даний продукт, приготовлений з додаванням порошкоподібного напівфабрикату, за своїми якісними властивостями кращий за булочних виробів, які виготовлені за традиційною рецептурою. Studies have been conducted on the effect of cabbage powder quality bakery products. Found that the product prepared with the addition of powdered semi, according to their qualitative properties better bakery products made according to the traditional recipe.
  • Ескіз
    Документ
    Булочні вироби з використанням овочевої сировини
    (2013) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна
    Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.
  • Ескіз
    Документ
  • Ескіз
    Документ
    Environmental audit of bread-baking plant
    (2013) Petrenko, Yulia; Nychyk, Oksana; Salavor, Oksana
    The basic stages of an environmental management system audit bakery. Attention is concentrated on the environmental problems of the industry, the basic indicators of safety and quality bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів
    (2012) Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Стрельченко, Н. М.; Дробот, Віра Іванівна
    Вивчено вплив сорбіту та інтенсивність бродіння тіста та якість готових виробів порівняно з сахарозою та фруктозою. Встановлено ефективність використання у виробництві хлібобулочних виробів сорбіту в композиції з фруктозою. The study influence of sorbitol on intensity fermenting dough and quality of finished products compared to sucrose and fructose. Established efficiency of use in the production of bakery products of sorbitol in the composition of fructose.