Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування методу СО2 -екстракції для отримання біологічно активних речовин із листя базиліку(2021) Буров, Андрій Андрійович; Подобій, Олена Валеріївна; Житнецький, Ігор ВолодимировичДокумент Розробка нових видів сирів м’яких з базиліком та рукколою(2019) Кушіль, Анна Ігорівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаЗа результатами проведеного дослідження розроблено нові види сиру м’якого з базиліком та рукколою з оригінальними органолептичними показниками. М’який сир з пряно-ароматичними інгредієнтами є корисним, біологічно повноцінними харчовим продуктом і буде користуватися підвищеним попитом у споживачів усіх вікових груп. According to the results of the research, new species have been developed soft cheese with basil and arugula with original organoleptic characteristics. Soft cheese with spicy aromatic ingredients is a useful, biologically complete food product and will be in high demand by consumers of all age groups.Документ Отримання вершкового масла оздоровчого призначення(2017) Гаврилова, Ірина Володимирівна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ роботі запропоновано для отримання вершкового масла оздоровчого призначення в якості функціональних збагачувачів таку рослинну сировину, як насіння льону та базилік. The paper proposed for recreational purposes butter oil as dresser functionality such vegetable raw materials as flax seeds and basil.