Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Доцільність застосування порошку моринги в бісквітах, рослинних олій та цукрозамінників у вівсяному печиві(2022) Сергієнко, Маргарита Сергіївна; Чаркіна, Дар’я Сергіївна; Серга, Євген Васильович; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаВстановлено, що застосування порошку моринги дещо зменшує приріст висоти виробу при випіканні. Збільшення висоти контрольного зразку бісквіту в 1,69 раз, з порошком моринги у 1,60 раз. Визначено, що застосування рослинних олій спричиняє більшу розпливаємість тістових заготовок печива на цукрі та цукрозамінниках. It is established that the use of powder moringa slightly reduces the increase in the height of the product during baking. Height increase of the control biscuit sample by 1.69 times, with moringa powder by 1.60 times. It was determined that the use of vegetable oils causes greater fuzziness of cookie dough preparations with sugar and sugar substitutesДокумент Застосування насіння льону та шроту насіння льону в технології галет(2021) Балагуц, Ірина Леонідівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаВстановлено раціональне дозування насіння льону (12%) та шроту насіння льону (6 %) до маси готових виробів. Визначено, що застосування насіння льону та шроту насіння льону не має істотного впливу на вологість та лужність виробів. Намочуваність галет зменшується. Галети насінням льону та шротом насіння льону мають гарні органолептичні показники Rational dosing of flax seeds (12%) and flax seed meal (6%) to the weight of finished products was established. It is determined that the use of flax seeds and flax seed meal does not have a significant effect on moisture and alkalinity of products. The wettability of the biscuits decreases. Flaxseed biscuits and flaxseed meal have good organoleptic characteristicsДокумент Розробка продуктів функціонального призначення зі зниженим вмістом фенілаланіну(2014) Муляр, Ольга Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаНауково обґрунтовано розробку нових видів печива для дітей хворих на фенілкетонурію. Research based development of new kinds of cookies for children with PKU.