Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості змін на підприємствах харчової промисловості в умовах трансформації економіки(2020) Когут, Оксана Олександрівна; Стахурська, Світлана АнтонівнаРозглядаються особливості змін на підприємствах харчової промисловості в умовах транформаційної економіки з урахуванням шести мегатрендів, що трансформують світ. Features of changes at the enterprises of the food industry in the conditions of transformational economy taking into account the six megatrends transforming the world are considered.Документ Особливості нових «Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах та енергії»(2017) Махинько, Валерій Миколайович; Сажина, Альбіна ВалеріївнаРозглянуто основні зміни у нових «Нормах фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах і енергії». Серед головних інновацій – повернення до п’яти рівнів фізичної активності (лише для чоловіків), збалансування норми споживання рослинних і тваринних білків (50:50, у чинних нормах 45:55), збільшення частки калорійності харчування, що буде задовольнятися за рахунок білків та жирів (з останніх не менше 20 % мають бути рослинного походження). До нормованих рівнів добових потреб дорослого населення додатково включено групу мінеральних речовин (мідь, хром, молібден і марганець) та вітамінів (біотин, вітамін К, пантотенова кислота). The main changes in the new "Norms of physiological needs of the population of Ukraine in basic nutrients and energy" are considered. Among the main innovations are a return to five levels of physical activity (for men only), balancing the intake of vegetable and animal proteins (50:50, in the current norms 45:55), increasing the proportion of caloric intake that will be satisfied by proteins and fats ( of the latter, at least 20% must be of plant origin). The normalized levels of daily needs of the adult population include an additional group of minerals (copper, chromium, molybdenum and manganese) and vitamins (biotin, vitamin K, pantothenic acid).Документ Вплив змін на персонал та діяльність менеджерів при здійсненні процесу реструктуризації(2015) Стахурська, Світлана АнтонівнаРозглядається вплив змін на персонал організації та на діяльність менеджерів в умовах здійснення реструктуризації. The impact of changes on the personal of organization and on the managers’ activity in conditions of restructuring is examined.Документ Забезпечення ефективності діяльності команд при здійсненні змін(2014) Стахурська, Світлана АнтонівнаРозглядаються шляхи забезпечення ефективності діяльності команд при здійснення змін в організації.Документ Зміни бізнес-процесів як підприємницька адаптація на виклики споживачів(2013) Стахурська, Світлана АнтонівнаОбґрунтовується використання "стратегічної сітки змін процесу" для здійснення змін бізнес-процесів як підприємницької адаптації на виклики споживачів.