Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Functional properties of pumpkin seed flour for use in bakery products
    (2022) Shevchenko, Anastasiia
    Pumpkin processing products contribute to reducing the risk of inflammatory processes of the gastrointestinal tract, and are also recommended for diet therapy in the case of these diseases. The water-absorbing and moisture-retaining capacity of pumpkin seed flour is higher tham wheat flour, so it is needed more water to form elastic dough. It is predicted that the moisture will be well retained, and therefore the gluten subunits will be properly connected to each other and form a strong framework.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв
    (2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович
    В статті наведено результати досліджень емульгуючої здатності нативних та модифікованих видів крохмалів. The article presents the results of studies on the emulsifying capacity of native and modified starch species.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження емульгуючої здатності соєвих білкових препаратів
    (2017) Фурсік, Оксана Петрівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Вернигора, Олена Олександрівна; Страшинський, Ігор Мирославович
    Дослідження функціонально-технологічних властивостей соєвих білкових препаратів свідчить, що стабільну високу емульгуючу здатність мають ізоляти Майсол та Алма Текс при всіх ступенях гідратації, тому їх використання у виробництві буде позитивно впливати на стан фаршевої системи. Investigation of functional and technological properties of soy protein drugs suggests that stable high emulsifying capacity and are isolates Maysol, Alma Tex at all levels of hydration, so their use in production will have a positive impact on the state meat system.