Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії
    (2020) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Вальчук, Андрій Олегович; Бабенко, Оксана
  • Ескіз
    Документ
    Пивоварні якості хмелю залежно від строків збирання
    (2006) Черненко, Оксана Володимирівна; Проценко, Лідія Василівна; Ляшенко, Микола Іванович; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Хміль є найбільш специфічною і незамінною сировиною для пива. Вміст гірких речовин в шишках хмелю є основним критерієм оцінки його пивоварної якості. Найбільш цінні для пивоваріння альфа-кислоти (АК), які в процесі охмеління сусла перетворюються в ізо-а- кислоти і є основними носіями гіркоти пива. Hops are the most specific and indispensable raw material for beer. Thе content of bitter substances in hops cones is the main criterion for its brewing capacity. The most valuable brewing alpha acid ( AA) , which in the process ohmelinnya wort are converted to iso- a- acids are the main carriers of bitter beer.
  • Ескіз
    Документ
    Preparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtaining
    (2013) Frolova, Natalia; Ivanova, Victoria; Karputina, Margarita
    Researchers are actual in flavor technologies, quality control of raw material with predicting of its perspective and trends of use in flavored products. Актуальні дослідження в технології аромату, контролю якості сировини з прогнозуванням його перспективи та тенденції використання в ароматизованих продуктах.
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils
    (2013) Frolova, Natalia; Chepel, Natalia; Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
    The paper presents the research on the development of isolation method for aromatic components out of essential oils. У роботі наведено наукові дослідження щодо розроблення способу виділення ароматичних компонентів ефірних олій.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив ефірної олії акації, рослинних олій обліпихи та шипшини на стабільність емульсії типу М-В
    (2013) Федоренко, Д. В.; Топольський, В. А.; Бондарєва, Вікторія; Макаренко, Олександр Григорович