Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентрату
    (2021) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Вітряк, Оксана Павлівна
    В роботі рекомендовано оптимальні співвідношення сусла із соку цукрового сорго і вишневого соку, які дозволяють отримати безалкогольні напої з високими органолептичними показниками та повноцінним хімічним складом.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості організації виробництва ферментованого напою комбуча у закладах рестораного господарства
    (2024) Сахновський, Владислав Валерійович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Запропоновано особливості виробництва у готельно-ресторанних господарствах комбучі як перспективного ферментованого напою для населення різних вікових груп
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та удосконалення технології сусла для ферментованих напоїв
    (2007) Наливайко, Катерина; Невойт, Юрій Антонович; Прибильський, Віталій Леонідович
  • Ескіз
    Документ
    Нові ферментовані напої на основі меду
    (2006) Полікарпова, Юлія Олександрівна; Олійник, Олена Василівна; Онуфрієнко, Ганна Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Ферментовані напої є однією з найбільш перспективних груп напоїв з точки зору відповідності їх складу потребам організму людини. Вони представляють собою продукти культивування моно- або асоційованих культур мікроорганізмів у суслі з натуральної сировини. Fermented beverages is one of the most promising groups of drinks in terms of their compliance with the needs of the human body. They are the products of mono culture or associated culture microorganisms in the wort from natural ingredients.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології ферментованих напоїв на основі меду
    (2008) Наливайко, Костянтин; Прибильський, Віталій Леонідович
    Стрімкий розвиток харчової промисловості вимагає від виробників пошук нових технологій, які б забезпечили їх продукції гідне місце на ринку збуту. При цьому для підприємств пиво- безалкогольної галузі основною метою є зменшення виробничих витрат із забезпеченням високої якості готової продукції. Одним з найважливіших напрямків соціально-економічного розвитку України є збільшення виробництва харчових продуктів і напоїв оздоровчого напрямку, вдосконалення існуючих та впровадження новітніх технологій. The rapid development of the food industry requires manufacturers to search for new technologies that would ensure their rightful place products on the market. Thus for soft drinks industry enterprises pyvo- main purpose is to reduce the production costs of providing high-quality finished products. One of the most important areas of socio-economic development of Ukraine is to increase food production and health drinks direction, improving existing and introducing new technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Innovative technologies of fermented non-alcoholic and low-alcoholic beverages
    (2013) Prybylskyi, Vitalii; Boyko, Marina; Dovgun, Irina