Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційні види борошна як основа борошняних сумішей для кондитерської продукції
    (2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Кравчук, Аліна Володимирівна
    Досліджено доцільність використання лляного, амарантового, гречаного борошна у складі борошняних сумішей для кондитерської промисловості. The expediency of using flax, amaranth, and buckwheat flour as part of flour mixtures for the confectionery industry has been studied.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології яблучних мафінів спеціального призначення
    (2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Кравчук, Аліна Володимирівна
    Досліджено можливості використання борошняних сумішей та яблучної клітковини у технології мафінів «Яблучних» спеціального призначення. The possibility of using flour mixtures and apple fiber in the technology of special purpose "Apple" muffins was investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія «М’ясної соломки» з додавання борошна льону та сухої молочної сироватки
    (2019) Шевченко, Іванна Юріївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Було розроблено спосіб виробництва «м'ясної соломки» та підібрано кількість смако-ароматичних композицій, які додають в рецептуру виробу. Описані температурні режими, за якими виготовляється «м'ясна соломка». Представленні корисні властивості продуктів, які додатково вносять у рецептуру.