Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Нетрадиційні види борошна як основа борошняних сумішей для кондитерської продукції(2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Кравчук, Аліна ВолодимирівнаДосліджено доцільність використання лляного, амарантового, гречаного борошна у складі борошняних сумішей для кондитерської промисловості. The expediency of using flax, amaranth, and buckwheat flour as part of flour mixtures for the confectionery industry has been studied.Документ Удосконалення технології яблучних мафінів спеціального призначення(2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Кравчук, Аліна ВолодимирівнаДосліджено можливості використання борошняних сумішей та яблучної клітковини у технології мафінів «Яблучних» спеціального призначення. The possibility of using flour mixtures and apple fiber in the technology of special purpose "Apple" muffins was investigated.Документ Технологія «М’ясної соломки» з додавання борошна льону та сухої молочної сироватки(2019) Шевченко, Іванна Юріївна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаБуло розроблено спосіб виробництва «м'ясної соломки» та підібрано кількість смако-ароматичних композицій, які додають в рецептуру виробу. Описані температурні режими, за якими виготовляється «м'ясна соломка». Представленні корисні властивості продуктів, які додатково вносять у рецептуру.