Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу
    (2023) Заєць, Юлія Олександрівна; Оніщенко, Руслан Олексійович; Корж, Тамара Володимирівна
    Використання різних видів борошна і складання борошняних сумішей дозволяє вирішити ряд проблемних питань харчування та якості продукції. Цільнозернове жорнове борошно має вищу харчову цінність, оскільки воно містить важливі нутрієнти периферійних частин зернівки. Тому актуальними є дослідження поведінки білкового та вуглеводного комплексів в таких жорнових сумішах
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційні види борошна як основа борошняних сумішей для кондитерської продукції
    (2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Кравчук, Аліна Володимирівна
    Досліджено доцільність використання лляного, амарантового, гречаного борошна у складі борошняних сумішей для кондитерської промисловості. The expediency of using flax, amaranth, and buckwheat flour as part of flour mixtures for the confectionery industry has been studied.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошна
    (2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Погорельська, Анастасія Сергіївна
    Досліджено можливості використання борошняних сумішей на основі рисового та мигдалевого борошна в технології кексів. The possibility of using flour mixtures based on rice and almond flour in the technology of cupcakes was investigated.