Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Аналітичні підходи для перевірки якості молочної продукції(2018) Квітковська, Надія Петрівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Панчук, Тамара КостянтинівнаДокумент Поєднання статистичних та аналітичних методів у виявленні відновленого молока в молочних продуктах(2018) Квітковська, Надія Петрівна; Іщенко, Віра МиколаївнаДокумент Innovative breakthrough in the restaurant industry(2013) Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Bloshchinska (Dudkina), OlenaThe paper deals with molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. У роботі описується молекулярна гастрономія, яка дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності.