Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Применение полуфабрикатов из виноградных выжимок в качестве пектиносодержащего сырья в технологиях кондитерских изделий(2013) Калиновская, Татьяна Витальевна; Оболкина, Вера Ильинична; Кияница, Светлана ГеннадьевнаПерспективным направлением является разработка технологий кондитерских изделий с использованием продуктов переработки винограда. Это дает возможность создать новый ассортимент кондитерских изделий используя натуральные красители, антиоксиданты, повысить пищевую и биологическую ценность. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.Документ Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies(2013) Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Krapivnitska, IrynaA promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.Документ Доцільність використання напівфабрикатів з виноградних вичавок в технології помадно-кремових цукерок(2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПорошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy mass contributed to the binding of free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.Документ Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів(2012) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Волощук, Галина ІванівнаПерспективним напрямком є розробка технологій кондитерських виробів з використанням продуктів переробки винограду. Це дає можливість створити новий асортимент кондитерських виробів використовуючи натуральні барвники, антиоксиданти, підвищити харчову та біологічну цінність. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.