Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Influence of cooling of bakery products in the conditions of rarefaction on quality of finished products(2020) Kozak, Oleksandr; Nazarenko, Ivanna; Desyk, Mykola; Telychkun, VolodymyrVacuum cooling is the fastest way to cool. The cooling process takes a few minutes. The technology of vacuum cooling of bread assumes that during vacuuming there is an isobaric process - water passes from a liquid state to gaseous due to decrease in temperature of a product. Thanks to instant cooling, the products can be used for the following technological processes - packaging, cutting, storage, transportation.Документ Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок(2003) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаОсновним процесом, що обумовлює термін зберігання помадних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлена доцільність використання пакувальних матеріалів на основі поліпропілену, в порівнянні з традиційним парафінованим папером, для збільшення терміну зберігання помадних цукерок.Документ Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці(2011) Бражник, Н. М.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаРобота присвячена дослідженню впливу додаткової сировини на тривалість зберігання свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці. Шляхом експериментальних досліджень встановлено, що додавання додаткової сировини сприяє подовженню зберігання свіжості хліба та покращенню його органолептичних показників.