Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз небезпечних та шкідливих факторів при виробництві виннокислого вапна із дріжджового осаду
    (2019) Накемпій, Олена Костянтинівна
    Проведено аналіз технології виробництва виннокислого вапна та визначити небезпечні та шкідливі фактори, що діють на працівників підприємства в процесі їх трудової діяльності.Розробка маловідходних та безвідходних технологій займає дуже важливе місце на сьогоднішній день. Найважливішими видами відходів та побічними продуктами виноробної промисловості є вичавки, дріжджові осади, які ут-ворюються при бродінні виноматеріалів, гребені та насіння. The analysis of technology of production of tartaric lime is carried out and to define dangerous and harmful factors operating on employees of the enterprise in the course of their labor activity. Development of low-waste and waste-free technologies occupies a very important place today. The most important types of waste and by-products of the wine industry are pomace, yeast sediments, which are formed during the fermentation of wine materials, combs and seeds.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями
    (2011) Курна, Т. С.; Сорочан, О. І.; Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна
    Для розроблення хлібобулочних виробів оздоровчо-профілактичного призначення доцільно використовувати біологічно активні сполуки. Розглянуто можливість збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями зостери.