Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення рівня безпеки праці на виробництві(2018) Накемпій, Олена КостянтинівнаРозглянуто питання виробничого травматизму на виробництві та його основні причини. Аналіз причин нещасних випадків свідчить, що найбільша їх кількість сталась з організаційних причин. Рівень професійної захворюваності безпосередньо пов'язаний з важкими і шкідливими умовами праці на виробництві. Ключовим об'єктом управління в цій ситуації стає людина і ідеологія. The questions of occupational injuries in the workplace and its main reasons are considered. An analysis of the causes of accidents shows that the greatest number of them occurred due to organizational reasons. The level of occupational disease is directly related to severe and harmful working conditions in the workplace. The key object of management in this situation is a person and ideology.Документ Сучасні вимоги до навчання з питань охорони праці на виробництві(2017) Семенюк, Аліна Вікторівна; Романенко, Наталія ВолодимирівнаРозглянуто основні принципи державної політики в галузі охорони праці. Проаналізовано стан виробничого травматизму через недоліки в навчанні з питань безпеки. Досліджено питання впровадження в Україні європейських норм щодо навчання з питань охорони праці під час прийняття на роботу і в процесі роботи. The main principles of state policy in the field of labor protection are considered. The state of industrial injuries is analyzed due to deficiencies in training in safety issues. The issue of introduction of the European standards of training in the field of labor protection in the employment and in the process of work is studied in Ukraine.Документ Виробничий травматизм на робочих місцях підприємств харчової промисловості України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Крюковська, Тетьяна ОлександрівнаПредставлено дослідження умов праці, причин та обставин виробничого травматизму, що дозволило розробити й обґрунтувати ефективні способи запобігання та зниження ризику травми в харчовій промисловості. Presented study of working conditions, the causes and circumstances of occupational injuries that allowed to develop and prove effective ways to prevent and reduce the risk of injury to the food industry.Документ Динаміка виробничого травматизму в харчовій галузі України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Алексюк, Ірина ВасилівнаНа основі аналізу статистичних даних показників виробничого травматизму в харчовій галузі України за період з 2003 по 2013рр., встановлено, що організаційні та кваліфікаційні фактори призводять до збільшення виробничих травм зі смертельним наслідком. Based on the analysis of statistical data indicators of industrial injuries in the food industry of Ukraine for the period from 2003 to 2013., found that organizational and qualification factors lead to an increase of industrial injuries with fatal outcome.Документ Исследование причин риска травмирования на предприятиях пищевой промышленности(2013) Евтушенко, Ольга ВладимировнаВ работе проанализированы непосредственные причинно-следственные связи, имеющие место в процессе травмирования рабочих на предприятиях пищевой промышленности. Представлена схема возникновения несчастного случая на предприятии. При использовании этой схемы решались задачи повышения информативности имеющейся статистики об основных причинах производственного травматизма и видов событий, которые приводят к несчастному случаю на предприятиях пищевой промышленности. The presented paper is devoted to the study of risk of injury in the food industry using conditional probability that allowed to combine disparate statistical information about the causes of accidents and the types of events that lead to the injury of workers in a single system quantitative estimates of risk types for binary combination of "reason - kind of traumatic event".