Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Закономірності процесу ферментативного гідролізу протопектину у пюре з м’якоті овочів для підвищення їх стабілізаційної здатності у складі морозива(2021) Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОвочева сировина в якостінапівфабрикатівдля виробництва морозива поки що не знайшлаширокого застосування через низькі технологічні властивості, зокремаструктуруючу здатність. Однак пектини овочів володіють більш потужною комплексоутворювальноюздатністю порівняно з пектинами плодово-ягідної сировини. Тому розробканових способів активування пектиновмісної сировини шляхом гідролізу протопектинудля подальшого застосування у складі морозива є актуальним завданням наукового дослідження. Vegetable raw materials as semi-finished products for the production of ice cream has not yet been widely used due to low technological properties, in particular structuring ability. However, pectins of vegetables have a more powerful complexing ability compared to pectins of fruit and berry raw materials. Therefore, the development of new methods for activating pectin-containing raw materials by hydrolysis of protopectin for further use in ice cream is an urgent task of scientific research.Документ Применение полуфабрикатов из виноградных выжимок в качестве пектиносодержащего сырья в технологиях кондитерских изделий(2013) Калиновская, Татьяна Витальевна; Оболкина, Вера Ильинична; Кияница, Светлана ГеннадьевнаПерспективным направлением является разработка технологий кондитерских изделий с использованием продуктов переработки винограда. Это дает возможность создать новый ассортимент кондитерских изделий используя натуральные красители, антиоксиданты, повысить пищевую и биологическую ценность. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.Документ Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies(2013) Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Krapivnitska, IrynaA promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.Документ Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів(2012) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Волощук, Галина ІванівнаПерспективним напрямком є розробка технологій кондитерських виробів з використанням продуктів переробки винограду. Це дає можливість створити новий асортимент кондитерських виробів використовуючи натуральні барвники, антиоксиданти, підвищити харчову та біологічну цінність. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.