Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Можливості використання відходів ракоподібних(2020) Чиженко, Максим Костянтинович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ роботі було отримано соус біск з панцирів та голів креветок. Це дозволить розширити асортимент кулінарних продуктів, а також вирішити проблему утилізації відходів перероблення ракоподібних. Biscoe sauce from shells and shrimp heads was obtained in the work. This will expand the range of culinary products, as well as solve the problem of waste disposal of crustaceans.Документ Аналіз пакувальних матеріалів для термічної обробки м'ясопродуктів(2017) Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег ВікторовичЗастосування багатошарових полімерних матеріалів в комбінуванні з розвитком технології виробництва м'ясопродуктів дозволяє отримати стабільний продукт гарантованої якості, розширити ринки збуту та, відповідно, подовжити транспортний ланцюг, захистити продукт в процесі логістики і забезпечити більш тривалі терміни зберігання. В роботі наведено рисунки зрізу термостабільних плівок під мікроскопом та складу матеріалів термостабільних плівок. Вивчення та аналіз даних пакувальних матеріалів та систем пакування дозволяє чітко визначити основні критерії їх застосування при виробництві пастеризованих або стерилізованих м'ясопродуктів з метою впровадження нових високотехнологічних рішень, які будуть конкурентними не тільки на українському, але й на європейському ринку. The use of multilayer polymeric materials in combination with the development of meat production technology allows to obtain a stable product of guaranteed quality, expand markets and, accordingly, extend the transport chain, protect the product in the logistics process and provide longer shelf life. The paper presents drawings of a section of thermostable films under a microscope and the composition of materials of thermostable films. The study and analysis of these packaging materials and packaging systems allows to clearly define the main criteria for their use in the production of pasteurized or sterilized meat products in order to implement new high-tech solutions that will be competitive not only in Ukraine but also in Europe.Документ Processes of walnuts splitting(2017) Ukrainets, Anatoliy; Smirnova, Elizabeth; Negrei, OlenaДокумент Розробка малогабаритної установки для виробництва сосисок без оболонки з метою поліпшення якості готової продукції і їх смакових властивостей(2010) Бульба, Л. П.; Бабанов, Ігор Геннадійович; Петрікей, Олена ІгорівнаЗапропонована малогабаритна установка для виробництва сосисок без оболочки, призначена для формування з м'ясного фаршу сосисок без оболочки та їх теплової обробки з отриманням готових до вживання сосисок в обсмаженому вигляді. The proposed small-sized plant for manufacture of sausages without shell intended for the formation of ground beef sausages without shell and heat treatment to obtain ready-to-eat sausage in fried form.