Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
32 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив мікробіологічних факторів на якість цукру та цукровмісних продуктів(2024) Салата, Віктор Вікторович; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаЦукор належить до основних продуктів харчування людини і є сировиною для багатьох промислових підприємств. Мікробіологічні фактори суттєво впливають на його якість та безпечність, тому контроль цих факторів є дуже важливим завданням. Матеріалом дослідження є цукор та цукровмісні продукти.Документ Характеристика видів сировини для виробництва цукру та полісахаридів(2024) Шпіліна, Вероніка Олександрівна; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаСировина для виробництва цукру та полісахаридів відіграє ключову роль у харчовій промисловості. Характетистика різних видів даної сировини дозволить нам глибше зрозуміти їхнє значення, використання та вплив на здоров’я людини. Для дослідження різних видів та властивостей сировини для виробництва кристалічного цукру та полісахаридів (пектину, крохмалю) використано систематичний підхід, який базується на огляді сучасної літератури.Документ Розварювання як спосіб підготовки пшона до виготовлення безглютенового печива(2023) Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія ПавлівнаМетою дослідження було встановлення технологічних параметрів підготовки пшона до виробництва здобного безглютенового виробу. Встановлено, що найкращим способом підготовки пшона до виробництва є його розварювання в водному середовищі з сіллю та цукромДокумент Дослідження можливості заміни цукру в морозиві на гідролізовані концентрати сироватки(2023) Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана ОлександрівнаПідхід до заміни сахарози у складі морозива повинен бути раціональним, необхідно враховувати економічну складову та прогнозувати можливий вплив на якість продукту під час зберігання, що обумовлює інтерес дослідження доцільності застосування концентратів демінералізованої сироватки у складі морозива нежирного.Документ Цукор та стійкість лікеро-горілчаної продукції(2019) Олійник, Світлана Іванівна; Острик, Олександр Миколайович; Петросян, Сергій АртаковичВстановлено необхідність проведення тестування зразків цукру білого та модельних напоїв для встановлення наявності домішок, нерозчинних у водно-спиртових сумішах для запобігання утворення різних помутніть та осадів, що є неприпустимими у лікеро-горілчаній продукції. The necessity of testing the samples of white sugar and model drinks to determine the presence of impurities insoluble in water-alcohol mixtures for prevent the formation of various opacities and sediments that are unacceptable for distillery production.Документ Theoretical aspects of improving the technology of low-calorie ice cream(2020) Bass, Oksana; Bandura (Kuzmyk), UlianaGiven the above, it is advisable and relevant to study the possibility and conditions of application of technological and functional prescription components - substitutes for sugar, fat and other non-synthetic substances in ice cream, as well as review and clear control over the conditions of promotion and implementation of this dessert.Документ An overview of sugar industry in Ukraine(2017) Еvsevska, Svitlana; Molozhon, MariaДокумент Sugar production in Ukraine: problems and perspectives of competitiveness of the industry(2017) Kovalyova, Alina; Molozhon, MariaДокумент Decision support systems in sugar industry(2016) Polupan, VladimirAn adjustment process of production is carried out by automation systems and requires no manual control. Operator’s decision depends on the information about the object condition, the adjustment system, criteria and his expertise. Thus, one needs to use a decision support system.Документ Вплив інноваційних технологій в буряківництві на ефективний розвиток підприємств цукрової промисловості(2015) Кравченко, Ірина Йосипівна