Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Модифікація процесу дефростації заморожених дріжджових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства(2012) Роглєв, Йосип Йосипович; Івахно, Ольга Олександрівна; Доценко, Віктор ФедоровичУ сучасних умовах ресторанного господарства проблема виробництва тістових напівфабрикатів з подовженим терміном придатності набуває все більшого значення. Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів. In modern conditions of production problem restaurants dough semis with extended shelf life is becoming increasingly important. One way of solving this problem is freezing dough semis.Документ Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату(2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаРозширення асортименту продукції ресторанного господарства та створення на ринку конкурентоспроможного товару, який відповідає концепції здорового харчування, полягає у використанні нової сировини та розробленні нових технологій. Expanding the range of products and restaurants create a competitive product on the market that the concept of healthy eating is to use new materials and developing new technologies.Документ Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктів(2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичНауково обґрунтовано склад та оптимальні масові частки біологічно активних компонентів фітоолійного каратиновмісного напівфабрикату, який може бути основою різноманітних соусів емульсійного типу. Scientifically sound and optimal composition of the mass fractions of biologically active components phyto- and oil carotene containing semi, which can be the basis of a variety of sauces emulsion type.Документ Дослідження стійкості до окислення фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату під час зберігання(2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПряноароматичну сировину можна рекомендувати не тільки як смакові інгредієнти, а й як носії природних антиоксидантів. Таким чином, внесення в олію пряноароматичної сировини уповільнює процес окиснення, подовжує термін зберігання фітоолійного напівфабрикату. Pryanoaromaticheskih raw materials can be recommended not only as flavoring ingredients, but also as carriers of natural antioxidants. Thus, making the oil pryanoaromaticheskih raw slows oxidation and prolongs shelf life fitooliynoho semis.