Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Харчові добавки у складі кисломолочних напоїв
    (2019-04-11) Давиденко, Валерія Григорівна; Кубицька, Марія Олегівна; Івчук, Надія Павлівна
    Встановлено, що переважна більшість кисломолочних напоїв від різних виробників не мають харчових добавок. У переважній більшості йогурти містяться фруктові наповнювачі та харчові добавки різних функціональних груп (ароматизатори, стабілізатори, підсилювачі смаку, консерванти, емульгатори та барвники) та походження (синтетичні та натуральні). It has been established that the vast majority of sour milk drinks from different manufacturers do not have food additives. In the vast majority of yoghurts, fruit fillers and food additives of various functional groups (flavors, stabilizers, flavor enhancers, preservatives, emulsifiers and dyes) and origin (synthetic and natural) contain fruit.
  • Ескіз
    Документ
    Природа харчових добавок у складі сиркових десертів та глазурованих сирків
    (2019-04-11) Кравченко, Надія; Каплунець, Інна Миколаївна; Івчук, Надія Павлівна
    Аналіз показав, що 15% досліджуваних сиркових виробів містять лише природні харчові добавки. Натомість 75% – містять суміш харчових добавок різної природи, що може негативно позначитися на здоровї населення. The analysis showed that 15% of the studied cheeses contain only natural nutritional supplements. In contrast, 75% - contain a mixture of nutritional additives of different nature, which may adversely affect the health of the population.