Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури фруктово-горіхових батончиків оздоровчого призначення
    (2016) Андрейченко, Наталія Олегівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Стратегія розвитку харчової промисловості України спрямована на забезпечення населення якісними харчовими продуктами в обсягах та асортименті, необхідних для формування правильного, всебічно збалансованого раціону харчування на рівні фізіологічно рекомендованих норм споживання. The development strategy of Ukraine's food industry focused on providing the population with quality food in the volume and range necessary to form proper, fully balanced diet at physiologically recommended consumption rates.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення способу виробництва фруктово-горіхових батончиків для спецконтингентів
    (2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Андрейченко, Наталія Олегівна
    Сьогодні в харчуванні домінуючою стає тенденція до споживання натуральних, екологічно чистих та оздоровчих харчових продуктів. Today in the diet is the dominant trend to consume natural, organic and health foods.