Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Огляд асортименту м’ясних та м’ясо-овочевих консервів для дитячого харчування на ринку України(2016) Кучеренко, Любов Олегівна; Аннєнкова, Надія БорисівнаМ’ясні консерви для дитячого харчування в Україні стабільно користуються попитом і сьогодні у продажу достатньо широкий вибір на будь-який смак та вартість. Canned baby food in Ukraine is stable demand today in the sale of a broad selection for every taste and price.Документ Дослідження якості молока довготривалого зберігання(2016) Писаренко, Анна Олександрівна; Аннєнкова, Надія БорисівнаВідомо, що споживання молока довготривалого зберігання становить 75% від загально вживання молока. Це пов’язане з тим, що таке молоко має високі органолептичні властивості, довго зберігається навіть у відкритій тарі. We know that long-term storage of milk consumption is 75% of the total consumption of milk. This is due to the fact that this milk has high organoleptic properties, long shelf life, even in an open container.Документ Тенденції розвитку ринку консервованих овочів та фруктів в Україні(2016) Рябованова, Вікторія Андріївна; Аннєнкова, Надія БорисівнаВажливою частиною раціону харчування людини становлять овочі та фрукти, оскільки вони є джерелом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. An important part of the human diet are fruits and vegetables because they are a source of vitamins, minerals, dietary fiber and more.Документ Дослідження стану ринку вершкового масла(2016) Ступка, Катерина Євгеніївна; Аннєнкова, Надія БорисівнаВершкове масло - один із найбільш смачних, корисних і повністю засвоюваних організмом молочних продуктів, який користується широким попитом серед різних верств населення. Butter - one of the most delicious, healthy and full body digest dairy products, which is in great demand among different population groups.Документ Дослідження ринку та якості ікри лососевої(2016) Канівець, Юлія Миколаївна; Аннєнкова, Надія БорисівнаВідомо, що ікру лососеву добувають на узбережжі Тихого океану і в процесі транспортування її до меж України, не запакованої належним чином може перевищитись кількість мезофільних, аеробних і анаеробних бактерій та спричини загрозу для здоров’я людини. It is known that salmon caviar is produced on the Pacific coast and in the process of transporting it to the borders of Ukraine, not packed properly may exceed the number of mesophilic aerobic and anaerobic bacteria and determine the threat to human health.