Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення харчової цінності повидла за рахунок використання моркви
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Розроблено технологію повидла-напівфабрикату, збагаченого БАР, зокрема з підвищеним вмістом β-каротину, аскорбінової кислоти та пектинових речовин. Developed technology semi-finished jam-enriched BAS, particularly with high content of β-carotene, ascorbic acid and pectin.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропоновано технологію одержання харчових каротиновмісних добавок з моркви. Рroposed technology of food additives with carrots containing carotene.