Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Лецитин, як харчова добавка із широким спектром застосування
    (2024) Мартинюк, Валерія Андріївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна
    Проаналізовано літературу та встановлено, що соняшниковий лецитин широко використовують у харчовій промисловості в якості емульгатора, стабілізатора.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку бензойної кислоти – харчової добавки з широким спектром застосування
    (2024) Здоренко, Владислав Вадимович; Бойчук, Тетяна Михайлівна
    Бензойна кислота, завдяки своїм властивостям, є перспективною добавкою не тільки в харчовій промисловості, а й у фармацевтичній та косметичній галузях. Цю добавку масово додають до рецептур не тільки в Україні, а й за кордоном, а широкий спектр дії збільшує необхідність її виробництва.