Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Науковий гурток як база для підвищення якості освіти(2017) Біла, Галина Миколаївна; Антрапцева, Надія Михайлівна; Солод, Надія ВолодимирівнаПоказано, що науковий гурток є основою і базою для навчання та удосконалення знань, умінь і практичних навичок для студентів-хіміків та студентів-технологів. Науковий гурток як одна із форм організації поза аудиторного навчання має свої переваги і недоліки та широко може використовуватися і поєднуватися для студентів різних спеціальностей. Доведено, щочлени наукових гуртків показують кращі результати на предметних олімпіадах, наукових конференціях, що дозволяє збільшити успішність студентів та суттєво спливає на зростання якості освіти. It is shown that the scientific circle is the basis and basis for training and improvement of knowledge, skills and practical skills for students of chemists and technologists. A scientific circle as one of the forms of organization outside of classroom education has its advantages and disadvantages and can be widely used and combined for students of different specialties. It is proved that members of scientific circles show better results on subject competitions, scientific conferences, which allows to increase students' success and substantially increases the quality of education.Документ Моніторинг вмісту нітратів у харчових продуктах(2016) Дятлов, Дмитро Олегович; Ключко, Олександра Ігорівна; Біла, Галина МиколаївнаУ природі немає абсолютно чистих продуктів харчування. Нітрати у навколишньому середовищі можуть потрапляти різними шляхами. Від якості продуктів харчування залежить і якість нашого життя, тому щорічний моніторинг вмісту нітратів у продуктах харчування є важливим фактором якості нашого життя. In nature, there is absolutely clean food. Nitrates in the environment will be exposed in different ways. The quality of food depends on the quality of our lives as annual monitoring nitrates in food is an important factor in our quality of life.Документ Про умови керованого синтезу кобальт(ІІ)-магній фосфатів октагідратів(2014) Антрапцева, Надія Михайлівна; Біла, Галина МиколаївнаНа основі кореляцій, встановлених між умовами осадження, складом, виходом і фізико-хімічними властивостями синтезованих кобальт(ІІ)-магній фосфатів Co3_xMgx(P04)2'4H20 (0Документ Використання методу компексонометрії для визначення якості води(2014) Біла, Галина Миколаївна; Бадрук, Юлія Володимирівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Більська, Руслана Миколаївна; Олещенко, Яна РоманівнаУ харчовій промисловості первинним питанням при будь-якому технологічному процесові є питання вивчення якості води та її підготовка. In the food industry the primary issue in any of Technology The process is the study of water quality and its preparation.Документ Використання аналітичних методів аналізу для вивчення якості молока(2014) Терещенко, Анна Олександрівна; Біла, Галина Миколаївна; Дасевич, ІванДля вивчення якості молока та його ціннісних характеристик використовують різноманітні аналітичні методи аналізу, що дають можливість оцінити якість і безпечність вживання молока. To study the quality of milk and its value characteristics using various analytical methods of analysis which enable to evaluate the quality and safety of drinking milk.