Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Концептуальні підходи до створення та функціонування підводних готелів(2013) Виноградова, Діана Сергіївна; Розметова, Олена ГригорівнаПошук можливостей здивувати та привернути увагу сучасного вибагливого споживача призвів до появи багатьох футуристичних, неординарних проектів, не останнє місце серед яких займає створення підводних готелів. Find opportunities to impress and attract the attention of modern demanding consumers has led to many futuristic, unusual projects, not the least of which covers the creation of underwater hotels.Документ Впровадження інноваційного веб-моніторингу на ринок готельно-ресторанного бізнесу(2015) Виноградова, Діана Сергіївна; Басюк, Дарія ІванівнаДана технологічна розробка дозволила контролювати співробітників та самостійно реєструвати моменти порушення, «побачивши», коли персонал працюватиме без рукавичок або головних уборів при обробці їжі, що в свою чергу дозволило адміністративному складу ресторанів мати правильне уявлення про рівень підготовки свого персоналу та визначити чи потребують вони в додатковому навчанні. This technological development has allowed staff to monitor and record the moments of self-abuse, "seeing" where staff work without gloves or hats in the processing of food, which in turn allowed the administrative staff of the restaurants have a correct idea of the level of training of its staff and determine whether they need to additional training.Документ Сучасні методи впроваджень іноваційних послуг у готельному господарстві(2014) Виноградова, Діана Сергіївна; Басюк, Дарія ІванівнаКонкуренція у сфері готельного бізнесу зростає з кожним днем і така ситуація змушує власників готелів постійно впроваджувати нові технології з метою підвищення привабливості свого підприємства. Competition in the hotel industry is growing every day and this situation makes Hoteliers constantly introduce new technologies to improve the attractiveness of the enterprise.